Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Valet parkeren bij Rotterdam Airport doet u met de betrouwbare aanbieder Parkbird Valet. De klanten die u voor waren zijn erg tevreden over haar service en geven dan ook een uitstekende beoordeling. Hierdoor staat Parkbird Valet op nummer 1 bij Trustpilot. De medewerkers werken accuraat en zijn klantgericht. U zult dan ook te maken krijgen met vriendelijke mensen die met u mee kunnen denken. Het eerste moment dat u het personeel ontmoet, is bij het vliegveld wanneer zij uw auto ophalen. U belt allereerst 30 minuten voor aankomst met de aanbieder om uw komst aan te kondigen. Een chauffeur zal dan richting de terminal rijden. U hoeft enkel richting Rotterdam Airport te rijden en daar zal een professionele chauffeur u begroeten.

Hoe werkt valet parkeren?

Na het begroeten voert u samen met de medewerker een voertuig inspectie uit. De medewerker schrijft de status van de auto op en noteert de kilometerstand. Er zal u worden gevraagd om dit te ondertekenen. Dit zal misverstanden achteraf voorkomen en dat is wel zo prettig. Na het noteren overhandigt u de sleutel aan de chauffeur en kunt u de terminal inlopen. Uw reis kan nu echt beginnen. De chauffeur rijdt ondertussen uw auto naar het parkeerterrein dat naast het vliegveld gelegen is. Daar komt uw te auto onder toezicht van bewakingscamera’s staan. Deze camera’s staan dag en nacht aan en worden gemonitord door het personeel.

Laagste prijsgarantie bij parkeren Rotterdam Airport

Parkbird Valet biedt u niet alleen een geweldige valet service aan, maar ook nog eens een laagste prijsgarantie. Wilt u graag een parkeerplek in de vakantieperiode boeken? Reserveer dan snel, want door de populariteit zijn de parkeerplekken bij deze parkeeraanbieder snel weg. Als u nog vragen heeft over het parkeren, dan kunt u onze veelgestelde vragen pagina bezoeken. Indien uw vraag daar niet wordt beantwoord, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Voordelen

Voertuig inspectie
Personeel aanwezig 24/7
Dag en nacht geopend
Professionele chauffeurs

Nadelen

Geen parkeergarage
Geen elektrische oplaadpunten
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Rotterdam Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • Hekwerk bij ingang open parkeerplaats Parkbird Valet
  • Geparkeerde auto op parkeerplaats Parkbird Valet nabij Schiphol
  • Grote parkeervakken Parkbird Valet

Locatie parkeerterrein

Rotterdam Airportplein 60
3045 AP Rotterdam

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare