Buiten

€61,00

9 dagen parkeren
25-10-2017 tot en met 02-11-2017
Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,7

In de buurt van Düsseldorf Airport vindt u meerdere goedkope parkeeraanbieders. Park & Fly bevindt zich echter zo dicht bij de vertrekhal, dat het bijna lijkt alsof u op de airport zelf geparkeerd staat. En dat voor diezelfde goedkope prijs dat het parkeren bij Düsseldorf nog leuker maakt. U kunt bij deze parkeerder 24 uur per dag inchecken en er staat altijd een shuttle bus voor u klaar die u in slechts twee minuten naar het vliegveld brengt. Dichterbij de luchthaven van Düsseldorf parkeren betekent dus niet altijd dat het duurder is.

Faciliteiten van parkeeraanbieder

Park & Fly Düsseldorf is een voordelig alternatief voor de Park & Walk parkeeraanbieders. U parkeert nog steeds dichtbij de luchthaven en wordt zelfs met de transfer voor de terminal afgezet. Wilt u zo min mogelijk geld uitgeven, dan gaat u voor een eenvoudig parkeerarrangement met transfer naar de luchthaven van Düsseldorf waarbij uw voertuig op een goed beveiligde parkeerplaats in de open lucht staat. Als u iets meer zorg en luxe wilt, kunt u voor een overdekte parking gaan. Hierbij zijn verschillende services mogelijk zoals een wasservice of een kleine onderhoud. Bij Park & Fly Düsseldorf kunt u kiezen uit beide opties. Voor beide parkeergelegenheden geldt dat uw auto verzekerd is zolang hij daar geparkeerd staat.

Gemakkelijk van A naar B

Park & Fly heeft reeds een goede reputatie opgebouwd onder mensen die vaak vanaf Düsseldorf vliegen en graag de auto nemen naar het vliegveld. Met name voor airports als Düsseldorf is de auto een uitkomst, omdat er minder openbaar vervoer beschikbaar is. Een goede parkeerservice zorgt ervoor dat zelf naar de luchthaven rijden toch de aantrekkelijkste optie is. U bent niet afhankelijk van anderen en ook als u ‘s nachts of ‘s ochtends vroeg moet vliegen zijn de tarieven hetzelfde. Boek een parkeerplaats bij Park & Fly met shuttle service online bij ParkCare en betaal zoals u dat fijn vindt, met bijvoorbeeld Creditcard, Mastercard of iDeal.

Voordelen

Elektrische oplaadpunt
Gratis shuttle bus

Nadelen

Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

2 Minuten
Shuttlebus
  • Overzicht parkeerterrein Park & Fly Düsseldorf
  • Ingang met slagboom Park & Fly Düsseldorf
  • Overdekte parkeergarage Park & Fly Düsseldorf
  • Parkeerterrein Park & Fly Düsseldorf

Locatie parkeerterrein

Parsevalstraße 21
40468 Düsseldorf
Duitsland

Laatste ervaring

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,7

Beoordeeld door 1 Klanten
Afstand
9,0
Vriendelijk personeel
9,0
Prijs/kwaliteit
8,0
Totaal
8,0
Fam. Groenewegen
2017-03-31 12:22:17

Heel snel van de parkeerplaats naar het vliegveld, in ons geval kwam het busje al aanrijden toen wij aan het uitladen waren. Ik weet niet of dit altijd zo is, maar het was in ons geval dus erg lekker

Afstand
9
Personeel vriendelijkheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Totaal
8,7
Parkcare.nl krijgt een
4.2 van de 5 gebaseerd op
938 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google Play icoon App Store Icoon

© 2017 ParkCare