Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Of u nu kort of lang wilt parkeren bij Frankfurt am MainAirport, bij Park Box Frankfurt vindt u de perfecte deal. Dankzij de uitgebreide veiligheidsmaatregelen en de vele service opties zit u bij deze parking altijd goed. Eén van de services die Park Box Frankfurt aanbiedt, is de gratis shuttle bus. Nadat u uw auto heeft geparkeerd wordt u met een pendeldienst naar de luchthaven van Frankfurt gebracht. U krijgt hulp bij het overladen van de bagage in de shuttle bus. Als alles is ingepakt, brengt de shuttle bus u in ongeveer 16 minuten naar vliegveld Fankfurt. De autosleutels laat u achter bij de parking. Daar worden de sleutels bewaard in een veilige kluis.

Dag en nacht parkeerservice

Bij het boeken van een parkeerplaats zult u goed moeten letten op de openingstijden van de parkeeraanbieder. Als uw vlucht ’s nachts vertrekt, heeft u een parkeeraanbieder nodig die ook in de nacht geopend is. Met Park Box Frankfurt heeft u dat! Zij bieden u een 24/7 service aan. Het maakt niet uit op welk tijdstip u arriveert bij de parkeerplaats. Bel wel van tevoren even met de parking om uw komst aan te kondigen, zodat zij een shuttle bus kunnen regelen. Ook bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met Park Box Frankfurt. Zij zullen er dan voor zorgen dat er op het afgesproken tijdstip een bus klaarstaat om u naar uw auto te brengen.

Bewakingscamera’s en verlicht parkeerterrein

Het parkeerterrein van Park Box Frankfurt heeft een goede beveiliging. Over het gehele parkeerterrein hangen bewakingscamera’s die het terrein in de gaten houden. Daarbij worden ze ondersteund door het personeel dat altijd aanwezig is. U hoeft niet in het donker op zoek te gaan naar de uitgang. Het terrein is altijd verlicht. Ook is rondom het parkeerterrein een stevige omheining die onbevoegden buiten houdt. Indien u een hoge auto heeft, dan kunt u ideaal parkeren bij Park Box Frankfurt. Met haar openlucht parkeerplaats, is er geen maximale doorrijhoogte. Bekijk onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan.

Voordelen

24/7 geopend
Beveiligd parkeerterrein
Kinderzitjes aanwezig
Meer dan 100 parkeerplaatsen

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen overdekte parkeerplaatsen
Sleutel inleveren
Geen elektrisch oplaadpunt

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Frankfurt am Main Airport

16 Minuten
Shuttlebus
  • Parc Box Frankfurt shuttle bus
  • Parc Box Frankfurt Shuttle
  • Parc Box Frankfurt sign
  • Parc Box Frankfurt parkeerplaats
  • Parc Box Frankfurt parking

Locatie parkeerterrein

Frankfurter Straße 198 63263 Neu-Isenburg

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare