Buiten

€37,00

9 dagen parkeren
24-12-2017 tot en met 01-01-2018

Park and Fly Köln is een uitstekende oplossing als u voordelig wilt parkeren in de buurt van het vliegveld van Keulen. Vanwege de bewaker die 24 uur per dag, 7 dagen per week ter plaatse is, kunt u er zeker van zijn dat uw auto veilig geparkeerd staat. Bovendien is er een shuttle bus beschikbaar. Hiermee bent u binnen enkele minuten op Keulen Airport. Reserveer nu uw parkeerplaats bij ParkCare en u bent verzekerd van een parkeerplek bij Park and Fly Köln.

Dag en nacht bewaking door personeel en camera’s

Als u een vliegreis gaat maken, is het laatste wat u wilt dat u zich zorgen moet maken om uw auto. Het is daarom van belang een parkeeraanbieder te kiezen waarbij u een goed gevoel heeft. Park and Fly Köln heeft constante bewaking in de vorm van een bewaker en speciale camera’s. Daarnaast is het gehele terrein omheind. Zodoende kunt u ervan uitgaan dat er niks met uw auto gebeurt. Als u graag overdekt wilt parkeren, kunt u een parkeerplaats reserveren bij Köln Flughafen Parkplatz. De autosleutels moet u inleveren om veiligheidsredenen. Uiteraard worden deze goed bewaard in een kluis.

Comfortabele shuttle bus voor u en uw bagage

Als u geparkeerd heeft, kunt u in de comfortabele shuttle bus van Park and Fly Köln stappen. Maximaal vier personen mag u gratis meenemen in deze bus. Natuurlijk kunt u ook uw bagage meenemen in de bus. Reist u met meer dan vier personen of met extra grote bagage? Dan verzoekt de aanbieder u alvast een of meerdere personen op het vliegveld af te zetten, samen met enkele stuks bagage. Het ritje met de shuttle bus kost slechts zes minuten. Park and Fly Köln is een betrouwbare aanbieder die u natuurlijk direct bij ParkCare kunt reserveren. Zo bent u zeker van een veilige parkeerplaats.

Voordelen

Dichtbij de luchthaven
Camerabewaking
Personeel aanwezig

Nadelen

Overdekt niet mogelijk
Sleutel inleveren
Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen elektrisch oplaadpunt

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Keulen Airport

7 Minuten
Shuttlebus
  • Shuttle bus en geparkeerde auto's Park and Fly Köln
  • Overzichtsfoto parkeerterrein Park and Fly Köln

Locatie parkeerterrein

Welserstraße 9-11
51149 Köln

Parkcare.nl krijgt een
4.3 van de 5 gebaseerd op
999 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2017 ParkCare