Buiten

€54,00

9 dagen parkeren
19-11-2019 tot en met 27-11-2019

Bij Park Air Rotterdam parkeert u op de makkelijkste en snelste manier. Er wordt hier namelijk aan Valet parking gedaan. Dit houdt in dat u alleen maar naar de vertrekhal hoeft te rijden. Hier staat dan een chauffeur op u te wachten die uw auto voor u parkeert. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto veilig geparkeerd op een terrein dat beschikt over camerabewaking. U kunt Valet parking van Park Air Rotterdam gemakkelijk online reserveren bij ParkCare. Bij ons profiteert u altijd van een lage prijs voor een professionele parkeerplaats. Dit maakt parkeren bij Rotterdam Airport een stuk leuker.

Topservice met Valet parking

Bij veel aanbieders kunt u kiezen tussen Shuttle service en Valet service. Park Air Rotterdam biedt alleen Valet service aan, maar wel tegen voordelige tarieven. Het grote voordeel van Valet service is dat u uw auto niet zelf hoeft te parkeren. Dat wordt namelijk voor u gedaan. U rijdt naar de terminal, waar de chauffeur op u staat te wachten. Omdat de chauffeur weet wat de kleur en het merk van uw auto is, kijkt deze naar u uit. Na een korte check van de auto te hebben gedaan, parkeert de medewerker uw auto op het beveiligde terrein. Op deze manier kunt u al zorgeloos gaan inchecken, terwijl uw auto wordt geparkeerd. Dit kan zeer handig zijn want we weten allemaal wat een stress de dag van vertrek voor een vliegreis kan opleveren. Valet service is een van de snelste en makkelijkste manieren van parkeren.

Vergelijk parkeeraanbieders bij ParkCare

Bij ParkCare kan iedereen een parkeerplaats vinden die aan zijn of haar wensen voldoet. Door ons vergelijkingsmechanisme ziet u direct of een parkeerplaats wel of niet geschikt is voor u. U hoeft alleen de door u gewenste datum en plaats in te voeren en dan ziet u de beschikbare parkeeraanbieders bij Rotterdam Airport met hun voor- en nadelen. Zo is het vinden van een parkeerplaats een fluitje van een cent.

Voordelen

Voertuig inspectie
Camerabewaking
24u/d geopend
Geen maximale doorrijhoogte

Nadelen

Overdekt niet mogelijk
Vooraf reserveren noodzakelijk
Elektrisch opladen niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Rotterdam Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • Park Air buiten parkeerplaats

Locatie parkeerterrein

Rotterdam Airportplein 60 3045 AP Rotterdam

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare