Buiten

€57,99

9 dagen parkeren
25-09-2018 tot en met 03-10-2018

Bij Park Air Rotterdam parkeert u op de makkelijkste en snelste manier. Er wordt hier namelijk aan Valet parking gedaan. Dit houdt in dat u alleen maar naar de vertrekhal hoeft te rijden. Hier staat dan een chauffeur op u te wachten die uw auto voor u parkeert. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto veilig geparkeerd op een terrein dat beschikt over camerabewaking. U kunt Valet parking van Park Air Rotterdam gemakkelijk online reserveren bij ParkCare. Bij ons profiteert u altijd van een lage prijs voor een professionele parkeerplaats. Dit maakt parkeren bij Rotterdam Airport een stuk leuker.

Topservice met Valet parking

Bij veel aanbieders kunt u kiezen tussen Shuttle service en Valet service. Park Air Rotterdam biedt alleen Valet service aan, maar wel tegen voordelige tarieven. Het grote voordeel van Valet service is dat u uw auto niet zelf hoeft te parkeren. Dat wordt namelijk voor u gedaan. U rijdt naar de terminal, waar de chauffeur op u staat te wachten. Omdat de chauffeur weet wat de kleur en het merk van uw auto is, kijkt deze naar u uit. Na een korte check van de auto te hebben gedaan, parkeert de medewerker uw auto op het beveiligde terrein. Op deze manier kunt u al zorgeloos gaan inchecken, terwijl uw auto wordt geparkeerd. Dit kan zeer handig zijn want we weten allemaal wat een stress de dag van vertrek voor een vliegreis kan opleveren. Valet service is een van de snelste en makkelijkste manieren van parkeren.

Vergelijk parkeeraanbieders bij ParkCare

Bij ParkCare kan iedereen een parkeerplaats vinden die aan zijn of haar wensen voldoet. Door ons vergelijkingsmechanisme ziet u direct of een parkeerplaats wel of niet geschikt is voor u. U hoeft alleen de door u gewenste datum en plaats in te voeren en dan ziet u de beschikbare parkeeraanbieders bij Rotterdam Airport met hun voor- en nadelen. Zo is het vinden van een parkeerplaats een fluitje van een cent.

Voordelen

Voertuig inspectie
Camerabewaking
24u/d geopend
Geen maximale doorrijhoogte

Nadelen

Overdekt niet mogelijk
Vooraf reserveren noodzakelijk
Elektrisch opladen niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Rotterdam Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • Park Air buiten parkeerplaats

Locatie parkeerterrein

Rotterdam Airportplein 60 3045 AP Rotterdam

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1066 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare