Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Op P6 Rotterdam Airport kunt u snel en goedkoop parkeren op een veilig parkeerterrein. Ondertussen wordt uw elektrische auto gratis opgeladen. Het parkeerterrein, dat zich op slechts enkele minuten lopen van de terminal bevindt, is voorzien van camerabewaking. Wanneer u van deze parkeeraanbieder gebruik wil maken en u wil profiteren van een lage prijs, plaats dan nu uw reservering, direct via ParkCare om zeker te zijn van een plaats op de door u gewenste datum.

P6 Rotterdam Airport: zowel zakelijk als privé een goede optie

Snel en gemakkelijk uw auto parkeren is geen probleem op P6 Rotterdam Airport. U parkeert zelf, houdt de autosleutels bij u. Na een korte wandeling van een paar minuten, staat u bij de terminal en kan de reis beginnen. Of u nou een zakenreis maakt of van een vakantie gaat genieten, P6 Rotterdam Airport is altijd een goede optie. De camera’s en regelmatige controles geven een gevoel van veiligheid, zodat u uw auto met een gerust hart achter kunt laten. Rijdt u in een elektrische auto, dan kunt u deze kosteloos opladen bij het oplaadpunt op het parkeerterrein.

Direct reserveren via ParkCare

ParkCare brengt inzicht in de verschillende parkeerterreinen die er in de buurt van het vliegveld van Rotterdam te vinden zijn. Deze kunt u direct op deze site tegen een aantrekkelijke prijs reserveren. Zo ook P6 Rotterdam Airport. Als u een parkeerplaats wenst op dit officiële terrein van het vliegveld, kunt u eenvoudig op ParkCare de beschikbaarheid controleren op de datum dat u gebruik wil maken van de parking. Daarna plaatst u hier meteen uw reservering, waarbij u altijd van lage tarieven profiteert! Heeft u nog vragen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Voordelen

Officiële parkeerplaats van het vliegveld
Op loopafstand van de terminal
Sleutel niet inleveren
Gratis oplaadpunt elektrische auto

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Overdekt parkeren niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Rotterdam Airport

2 Minuten
Shuttlebus
  • Overzichtkaart parkeerterrein Rotterdam airport

Locatie parkeerterrein

Rotterdam airportplein 60 3045 AP Rotterdam

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1063 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare