Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Op slechts 4 minuten van de vertrekhal parkeren tegen een scherpe prijs. Bij P3 Groningen Airport Eelde parkeert u goedkoop en naast de deur bij de officiële aanbieder. Zoals zoveel vliegvelden heeft Groningen diverse parkeerterreinen aangeduid met een P en een nummer. Het is niet altijd meteen duidelijk wat het verschil is tussen de diverse terreinen. Daarom leest u hier op ParkCare meer over.

Parkeren op loopafstand

Zo kunt u een goed overwogen keus maken welke parkeerplaats het beste bij u past. P3 Groningen Airport is net als alle andere parkeerterreinen van de officiële aanbieder te vinden op het vliegveld zelf. In tegenstelling tot P1 Groningen Airport ligt P3 Groningen Airport iets verder van de terminal af. Op Groningen Airport Eelde betekent dit echter niet dat een transfer naar de vertrekhal noodzakelijk is. Doordat het vliegveld kleiner is, zijn zelfs de “ver” gelegen parkings op loopafstand van de terminal. Om precies te zijn bent u vanaf P3 Groningen Airport welgeteld vier minuten onderweg met de benenwagen.

Cameratoezicht en veiligheid bij P3 Groningen Airport

Hier staat tegenover dat P3 Groningen Airport lagere tarieven biedt dan de parkings die (nog) dichter bij de terminal liggen. Desondanks is dit terrein van dezelfde gemakken voorzien wat betreft beveiliging, zoals cameratoezicht. Ook hier kunt u dus met een gerust hart uw auto achterlaten terwijl u op vakantie of zakenreis bent. Bovendien wordt het terrein gesloten wanneer het vliegveld gesloten is, zodat het voor onbevoegden onmogelijk is om op het terrein te komen. Een parkeerplaats op Groningen Airport reserveert en betaalt u eenvoudig online. Net als bij de andere parkeerterreinen van Groningen airport maakt P3 Groningen Airport gebruik van kentekenherkenning. Uiteraard krijgt u van ons nog wel een reserveringsbevestiging met uitleg. Zo hoeft u op de dag van vertrek en aankomst nergens aan te denken.

Voordelen

Cameratoezicht aanwezig
Op loopafstand van de vertrekhal
Officiële aanbieder

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Overdekt parkeren niet mogelijk
Opladen elektrische auto niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Groningen Airport

4 Minuten
Shuttlebus
  • Ingang P3 Groningen airport
  • Overzicht P3 Groningen airport
  • Linker kant P3 Groningen airport
  • Geparkeerde auto's P3 Groningen airport
  • Slagboom P3 Groningen airport
  • Betaal automaat P3 Groningen airport

Locatie parkeerterrein

Machlaan 14A
9761 TK Eelde

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare