Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Parkeer bij P2 Weeze Airport als u binnenkort een reis op de planning heeft staan via het vliegveld van Weeze. Zoekt u een manier om voordelig en snel uw auto te kunnen parkeren tijdens uw verblijf bij Weeze Airport? Op ParkCare vindt u binnen de kortste keren een parkeerplaats die past bij uw behoeften en wensen, altijd tegen het laagste tarief! Voor voordelig lang parkeren bij Weeze Airport reserveert u via deze site.

Goedkoop parkeren bij Weeze Airport

Weeze Airport biedt reizigers verschillende officiële parkeerterreinen aan, afhankelijk van hun budget. P2 Weeze Airport is een parkeerplaats die zich op loopafstand van de terminals van het vliegveld bevindt, maar wel te reserveren is voor een aantrekkelijke prijs. Goedkoop parkeren op P2 Weeze Airport is dus geen enkel probleem. De afstand tussen de vertrekhal en het terrein is slechts 4 minuten. Een van de grote voordelen van deze vorm van parkeren is dat u niet afhankelijk bent van een shuttle bus of van een chauffeur, u parkeert wanneer u wilt en u haalt de auto op op het door u gewenste moment. Daarnaast hoeft u de autosleutels niet in te leveren, deze kunt u gewoon bij zich houden. Een nadeel van alle officiële parkeerterreinen van Weeze Airport is dat deze onbewaakt zijn.

Direct reserveren voor een lage prijs

Voor degene die goedkoop wil parkeren in de buurt van het vliegveld van Weeze, is P2 Weeze airport een uitstekende oplossing. Op ParkCare kunt u gemakkelijk de beschikbaarheid controleren van de parkeerplaatsen alvorens een reservering te maken, direct op deze site. Dat scheelt tijd en geld. Binnen een paar minuten bent u van het terrein P2 Weeze Airport bij de terminal en op de terugweg haalt u snel uw auto weer op. Reserveer nu dus snel uw parkeerplaats.

Voordelen

Officiële parkeerplaats van het vliegveld
Autosleutel niet inleveren
Op loopafstand van de terminal

Nadelen

Onbewaakt parkeren
Vooraf reserveren noodzakelijk
Onoverdekt parkeren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Weeze Airport

4 Minuten
Shuttlebus
    P2 Weeze Airport
  • P2 Weeze Airport

Locatie parkeerterrein

Flughafen-Ring 1
47652 Weeze

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1063 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare