Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Bent u op zoek naar een plek waar u goedkoop kunt parkeren tijdens uw reis via Rotterdam The Hague Airport? Dan bent u bij P2 Rotterdam Airport aan het goede adres. Deze parkeerlocatie is een van de officiële parkeerterreinen van het vliegveld. Het bevindt zich op slechts 1 minuut lopen van de vertrekhal en u reserveert voordelig en snel bij ParkCare. Zo bent u verzekerd van een parkeerplaats met de laagste prijsgarantie én begint u ontspannen aan uw reis.

Veilig en gemakkelijk parkeren

P2 Rotterdam Airport is ideaal voor iedereen die op zakenreis gaat en weinig tijd wil verliezen met het parkeren van de auto. Daarbij biedt dit parkeerterrein u de mogelijkheid om kosteloos uw elektrische auto op te laden. Uiteraard is P2 Rotterdam airport ook heel geschikt voor als u gewoon op vakantie gaat of om een andere reden een vliegreis maakt. Het terrein is beveiligd door middel van camerabewaking. Daarbij wordt er regelmatig gesurveilleerd door professionele bewaking. Andere voordelen zijn dat u uw autosleutel bij zich kunt houden en dat u de auto kunt parkeren en ophalen wanneer het u uitkomt.

Goedkoop parkeren op P2 Rotterdam airport

Via ParkCare vindt u in een mum van tijd een geschikte parkeerplaats. P2 Rotterdam Airport biedt u de mogelijkheid om tijd te besparen met het parkeren van uw auto. Ook de reservering is snel gemaakt. U controleert simpelweg de beschikbaarheid en plaatst de reservering, direct op deze site. Bij ons maakt u direct gebruik van onze laagste prijsgarantie, zodat lang parkeren bij Rotterdam The Hague Airport goedkoop en aantrekkelijk blijft.

Voordelen

Oplaadpunt elektrische auto aanwezig
Kentekenherkenning
Direct voor de terminal
Officiële parkeerplaats

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Overdekt parkeren niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Rotterdam Airport

1 Minuten
Shuttlebus
  • Overzichtkaart parkeerterrein Rotterdam airport

Locatie parkeerterrein

Rotterdam Airportplein 60
3045 AP Rotterdam

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1057 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare