Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
0,0

Parkeren op Groningen Airport tegen een voordelig tarief. Met een parkeerplaats op P1 Groningen Airport staat uw auto vlak bij de terminal. Hier vandaan wandelt u zo naar de check-in balie. Zonder gedoe en extra omwegen. P1 Groningen Airport is één van de officiële aanbieders van Groningen Airport. Deze parking werkt volgens het Park & Walk concept. Dat betekent dat u zelf uw auto op de gereserveerde plaats parkeert. Van de parking wandelt u vervolgens direct naar de terminal. Uw autosleutels houdt u daarbij in eigen zak.

Veilig en voordelig

Doordat het om een officiële aanbieder gaat, hoeft u zich over veiligheid geen zorgen te maken. Het terrein is uitgerust met camera-toezicht. Er kan dus niets met uw auto gebeuren terwijl u weg bent. Op P1 Groningen Airport zijn tevens aangewezen parkeerplaatsen voor invaliden aanwezig. Mensen vrezen vaak de hoge tarieven van officiële airport parkings. Op Groningen Airport Eelde valt dit echter alles mee. Het is een kleinschaliger,  overzichtelijker en bovendien betaalbare vliegveld. Hier zullen de tarieven dus sowieso nooit zo hoog oplopen als bijvoorbeeld op Schiphol. Vindt u P1 toch nog te duur, dan kunt u ook kieze voor de goedkopere opties zoals P2 en P3, deze zijn ook bij ons te reserveren. Bovendien valt er heel wat geld uit te sparen door van tevoren online te reserveren. Zo verzekert u zich van een bepaald tarief en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. Reserveren kan eenvoudig online via Parkcare.nl.

Nummerbordherkenning

Van tevoren reserveren heeft nog een bijkomend voordeel wanneer u P1 Groningen Airport parking boekt. Het terrein is namelijk voorzien van nummerbord herkenning. Wanneer u de parking op -of afrijdt, wordt uw nummerbord gescand en herkend. Geen gedoe meer met papieren parkeerkaartjes of lange wandeltochten naar de parkeerautomaat. Kortom gaat u betrouwbaarheid, goedkoop en service. Kies dan voor parkeren bij Groningen airport.

Voordelen

24/7 geopend
officiële aanbieder
cameratoezicht
nummerbordherkenning

Nadelen

vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Groningen Airport

4 Minuten
Shuttlebus
  • Plattegrond parkeerplek Groningen airport
  • Aanwijsbord P1 Groningen airport Eelde
  • Overzichtsfoto parkeerterrein P1 Groningen airport
  • Zijaanzicht parkeerterrein P1 Groningen airport Eelde
  • Gehandicaptenparkeerplaats p1 Groningen airport

Locatie parkeerterrein

Machlaan 14A
9761 TK Eelde

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst

Parkcare.nl krijgt een
4.2 van de 5 gebaseerd op
905 reviews.
Twitter
Facebook
Ma t/m vr | 9:00 - 17:00
Klantenservice: 088 57 00 190
E-mail: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google Play icoon App Store Icoon

© 2017 ParkCare