Buiten

€90,00

9 dagen parkeren
27-10-2018 tot en met 04-11-2018

Als u op zoek bent naar een parkeeraanbieder met wat meer service en gemak dan andere parkeeraanbieders, dan is Valet parkeren een optie om te overwegen. Valet parkeren biedt net wat meer mogelijkheden aan op het gebied van service dan andere parkeervormen. Bij Valet parkeren wordt uw auto voor u geparkeerd door een professionele chauffeur. Op deze manier kunt u uitgerust aan uw reis beginnen. Een van de beste aanbieders voor de Valet dienst bij Schiphol is OnTime Parking Schiphol. Bij OnTime gaat alles om professionaliteit en aandacht voor de klant.

Een goed beveiligd terrein

Veiligheid is altijd erg belangrijk bij het kiezen van een parkeerlocatie. Het terrein van OnTime Parking waar uw auto komt te staan, is voorzien van verschillende veiligheidsmaatregelen zoals u mag verwachten van een serieuze parkeeraanbieder. Allereerst wordt er voordat uw auto wordt overhandigd, een voertuig inspectie gedaan. Dit houdt in dat een medewerker samen met u de status van uw auto controleert. Zo is er altijd een referentiepunt, mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw auto. Verder zijn er altijd surveillanten aanwezig op het terrein. Ook is er camerabewaking aanwezig. Daarnaast is het terrein omheind met hekwerk en de ingang is beveiligd met een slagboom.

Tijd besparen met Valet parking

Valet parkeren bij Schiphol is een goede investering als u weinig tijd heeft voor parkeren of wanneer u het liefst zo ontspannen mogelijk wilt beginnen aan uw reis. Met de Valet service hoeft u niet eerst naar het parkeerterrein te rijden, maar kunt u direct naar de luchthaven rijden. Hier zal een medewerker van OnTime Parking op u wachten. Na de eerdergenoemde voertuig inspectie, zal de medewerker u een fijne reis toewensen en uw auto parkeren op de parkeerlocatie van de aanbieder. Bij terugkomst belt u minstens 30 minuten voor het gewenste tijdstip dat uw auto klaarstaat naar OnTime Parking. Een van de OnTime chauffeurs zal vervolgens op het afgesproken tijdstip klaarstaan met uw auto. Parkeren bij OnTime Parking is voor iedereen die ontspannen aan zijn/ haar reis wil beginnen.

Voordelen

24u p/d bemanning aanwezig
Camerabewaking
Voertuig inspectie
Elektrische oplaadpunten (220 Volt)

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Sleutel inleveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Schiphol

0 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeerterrein OnTime Parking
  • Parkeergarage OnTime Parking

Locatie parkeerterrein

Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1069 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare