Nieuwe aanbieders te reserveren bij Keulen Airport

8
dec
Logo Köln Flughafen Parkplatz

Heeft u binnenkort een vlucht via Keulen Airport op de planning staan? Dan heeft u geluk. Er zijn namelijk twee nieuwe aanbieders te reserveren bij ParkCare in Keulen. Het gaat om Park and Fly Köln en Köln Flughafen Parkplatz, beide met een shuttle service. De parkeerplaatsen van deze aanbieders liggen op enkele minuten afstand van de luchthaven. Boek ze nu hier voor een aantrekkelijke prijs.

Veilig parkeren en een betrouwbare service

Zowel het parkeerterrein van Park and Fly Köln als dat van Köln Flughafen Parkplatz is 24 uur per dag, zeven dagen per week beveiligd door personeel. De camera’s zorgen voor nog een extra stukje veiligheid. Als u bij een van deze aanbieders parkeert, kunt u dus met een rustig gevoel in het vliegtuig stappen. Met de gratis shuttle bus staat u binnen de kortste keren op de luchthaven. Bij Park and Fly Köln duurt dit ritje zo’n zes minuten, bij Köln Flughafen Parkplatz ongeveer zeven tot tien minuten. Dankzij deze korte transfertijden hoeft u in totaal maar een kwartier te rekenen voor het parkeren en het vervoer. Houd er rekening mee dat het bij beide aanbieders wel noodzakelijk is dat u de autosleutels inlevert.

Vergelijk en reserveer bij ParkCare

Stressvrij aan uw reis beginnen zonder hoge kosten: het kan dankzij ParkCare. Hier vergelijkt u aanbieders bij verschillende luchthavens met elkaar en kiest u de parkeerplaats die aan uw wensen voldoet. De nieuwe aanbieders zijn vanaf nu ook direct bij ParkCare te reserveren. Boek nu en u bent verzekerd van een veilige parkeerplek.

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1205 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare