Nieuw: aanbod voor Frankfurt Hahn en Maastricht Airport

24
jun
Vliegtuig Ryanair

Bij ParkCare hechten we waarde aan een ruime keuze in parkeerplaatsen. Daarom vindt u bij ons diverse parkeeraanbieders, in de buurt van een groot aantal luchthavens. Het aanbod van luchthavens waarbij u een parkeerplaats kan vinden bij ParkCare, is dan ook onlangs uitgebreid. Frankfurt Hahn Airport en Maastricht Airport zijn erbij gekomen, wat betekent dat u vanaf nu ook bij deze vliegvelden snel, voordelig en gemakkelijk een parkeerplaats kunt reserveren. Beide luchthavens zijn gunstig gelegen  en daardoor makkelijk te bereiken.

Verschillende aanbieders bij Frankfurt Hahn en Maastricht Airport

Bij Frankfurt Hahn, een vliegveld dat voornamelijk bekend staat om zijn lage prijzen, wat onder andere te danken is aan de hub van Ryanair, zijn er momenteel twee aanbieders waarbij u een parkeerplaats kunt reserveren.

CC Car Check heeft als groot voordeel dat de parkeerplaatsen op loopafstand van het vliegveld liggen, waardoor u in zo’n tien minuten van de parking naar de terminal wandelt. Daarbij kunt u bij CC Car Check kiezen voor een overdekte parkeerplaats. Bij Hotel Zur Morschbach Parking kunt u ook binnen tien minuten van de parkeerplaats naar Frankfurt Hahn Airport reizen, maar dan door middel van een gratis shuttle bus. Bij deze aanbieder hoeft u uw autosleutels niet in te leveren. De aanbieder bij Maastricht Airport, APS Maastricht, is een hele voordelige keuze. Uiteraard zijn ook de nieuwe aanbieders weer betrouwbare en professionele bedrijven. U kunt uw auto dan ook met een goed gevoel achterlaten tijdens uw reis. Op de pagina’s van deze aanbieders vindt u meer informatie. Natuurlijk kunt u uw parkeerplaats bij de aanbieder en luchthaven van uw wens gewoon bij ParkCare reserveren, eenvoudig en tegen een aantrekkelijke prijs.

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1191 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare