Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Move On Parking heeft het volledige pakket om goedkoop parkeren bij Schiphol mogelijk te maken. De prijzen zijn scherp en de locatie is ideaal vanaf de snelweg. Eenvoudiger kan niet. Deze parkeeraanbieder staat bekend als een betrouwbare parking rondom Schiphol. Daarom heeft u bij Move On Parking Schiphol zekerheid van een goede parkeerplaats. Twijfelt u nog? Vanaf nu niet meer. Bij deze parking kunt u immers uw eigen autosleutels meenemen op reis en wie wil dat nou niet? In het eigen bezit zijn van de autosleutels heeft zo zijn voordelen, maar ook enkele nadelen. Om uw autosleutels niet kwijt te raken kunt u het beste een vaste plek in uw koffer uitkiezen om uw sleutels te bewaren. Lees voordat u op reis gaat nog meer parkeertips om de reis zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Shuttle bus parkeren bij Schiphol

Wat Move On Parking zo voordelig maakt is de locatie. Door op 12 minuten afstand gevestigd te zitten van Schiphol zijn de prijzen van de locatie lager en kan deze parking de prijzen laag houden. Voor u als reiziger betekent dit niet dat u zelf vervoer hoeft te regelen vanaf de parkeerplaats. Hier zorgt Move On Parking Schiphol voor. Vanaf de parkeerplaats gaan er shuttle bussen richting het vliegveld. U bent dan ook altijd binnen 30 minuten op weg naar Schiphol. Voor het vliegveld kunt u uw koffers uit de bus halen en aan uw reis beginnen. Wanneer u weer op de terugweg geland bent, belt u met Move On Parking. Zij zullen ervoor zorgen dat er een shuttle bus klaar staat om u op te halen. Vanaf de parkeerplaats kunt u in uw eigen auto uw weg vervolgen naar huis toe.

Parkeerterrein 24/7 geopend

Het kan voorkomen dat u een vlucht heeft die ’s nachts vertrekt. Dan is het extra van belang om te letten op de openingstijden van de parkeerplaatsen. Bij Move On Parking hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Boek direct uw parkeerplaats op ParkCare en geniet van onze vele voordelen. U ontvangt gegarandeerd de laagste prijs en kunt gebruikmaken van de vele services.

Voordelen

24/7 geopend
Autosleutels in eigen beheer
Hulp bij uitladen bagage
Geen maximale doorrijhoogte

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Niet overdekt parkeren
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Schiphol

12 Minuten
Shuttlebus
  • Move On parking zijkant parkeerplaats
  • Move On Parking Schiphol parkeerterrein
  • Move On Parking parkeerplaatsen beschikbaar
  • Move On Parking terrein voor auto's

Locatie parkeerterrein

Fokkerweg 163 1438BG Oude Meer

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1069 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare