Mogelijk betalen voor Kiss & Ride op Schiphol

7
aug
Reizigers op Schiphol

Door de jaren heen was de Kiss & Ride op Schiphol altijd gratis. Hier gaat mogelijk een verandering in komen. Schiphol zit erover na te denken om een vergoeding te vragen voor het gebruik van de Kiss & Ride zone. Door de kiss & ride ritjes te beperken, hoopt Schiphol de verkeersdrukte te verminderen rondom het vliegveld. Daarbij zal het helpen om de CO2-uitstoot te beperken.

Reizigers meer met het openbaar vervoer

Van alle reizigers die via Schiphol reizen, laat 23 procent van de mensen zich brengen en ophalen van de luchthaven. Deze auto’s hebben twee keer een retourtje richting Schiphol. Hierdoor ervaart Schiphol veel drukte bij de Kiss & Ride. Het beperken van deze ritten past ook in het streven van Schiphol om de reizigers meer met het openbaar vervoer te laten reizen. Op dit moment zijn Prorail, de Nederlandse Spoorwegen, de vervoerregio Amsterdam en het rijk aan het kijken hoe het trein- en busverkeer kan worden uitgebreid.

Betalen voor wegbrengen geen nieuw fenomeen

Ondanks dat wij Nederlanders het gewend zijn onze passagiers gratis af te kunnen zetten voor de vertrekhal van Schiphol, is dit niet de standaardnorm bij de Europese vliegvelden. Veel vliegvelden vragen een klein bedrag dat oploopt naarmate u langer stilstaat. Om deze kosten te ontlopen, kunt u het beste met het openbaar vervoer gaan. Houd de nieuwsberichten in de gaten om up to date te blijven over de ontwikkelingen.

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1212 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare