Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Bij Mobihub Schiphol kunt u de auto parkeren terwijl u lekker met het vliegtuig op vakantie gaat. Mobihub Schiphol is een parkeeraanbieder nabij het vliegveld die van hetzelfde parkeerterrein gebruikmaakt als 247 Parking Valet, maar waar u net wat lagere prijzen betaalt. U bent hier verzekerd van een goed beveiligd terrein dus u kunt zorgeloos op reis. Vanaf het parkeerterrein wordt u gewoon naar het vliegveld gebracht en u hoeft niet meer om te kijken naar uw auto.

Geen shuttle bus maar shuttle taxi

Normaal gesproken bieden parkeeraanbieders vaak shuttle service aan in de vorm van een pendelbus. Mobihub Schiphol is echter uniek: hier maakt u gebruik van een taxi. Het principe werkt verder hetzelfde. U rijdt naar de locatie van Mobihub Schiphol en parkeert uw auto. Daar stapt u in de taxi om naar het vliegveld te gaan en ook op de terugweg staat er weer een taxi voor u klaar. Met de taxichauffeur kunt u de specifieke locatie afspreken waar u wilt worden opgehaald, bijvoorbeeld bij uw vertrek- of aankomsthal. De taxirit zit gewoon bij de prijs inbegrepen en duurt ongeveer 9 minuten. U moet er enkel om denken dat u 30 minuten van tevoren contact opneemt met de taxicentrale wanneer u wilt worden opgehaald. Dit kan via het telefoonnummer dat u op de bevestiging krijgt. Dankzij de gratis taxi shuttle service van Mobihub Schiphol, wordt goedkoop parkeren bij Schiphol Airport een stuk makkelijker.

Uitstekende faciliteiten bij het parkeren

Maakt u gebruik van de mogelijkheid om te parkeren bij Mobihub Schiphol, dan profiteert u van verschillende voordelen. Ten eerste reist u flexibel en comfortabel met de taxi van de shuttle service. Als het nodig is kunnen de taxichauffeurs u helpen met de bagage. Maar bij Mobihub Schiphol weet u ook zeker dat u de auto veilig achterlaat. Er is 24 uur per dag bewaking in de vorm van camera’s, omheining en slagbomen. Daarnaast is het terrein ’s nachts verlicht, wat wel zo fijn is als u in het donker komt aanrijden.

Voordelen

Camerabewaking
24/7 geopend
Taxi service

Nadelen

Niet overdekt
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Schiphol

0 Minuten
Shuttlebus
    Mobihub Schiphol
  • Mobihub Schiphol buitenterrein parkeerplaats
  • Zijaanzicht parkeerplaats Mob Schiphol
  • Vooraanzicht parkeerterrein Mobihub Schiphol

Locatie parkeerterrein

Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare