Buiten

€39,05

9 dagen parkeren
21-11-2019 tot en met 29-11-2019

Mobihub Bremen is een parkeerplaats die op 10 minuten afstand ligt van Bremen Airport. Dankzij deze kleine afstand kan ze goedkope parkeerplekken bij Bremen Airport aanbieden. Om klanten een uitstekende service aan te bieden, krijgt u bij het parkeertarief ook nog een gratis shuttle bus service inbegrepen. Hiermee kunt u de afstand tussen de parkeerplaats en het vliegveld overbruggen. Om ervoor te zorgen dat een chauffeur u zo snel mogelijk naar het vliegveld kan brengen, belt u 30 minuten voor aankomst met de parkeeraanbieder. U geeft uw verwachte aankomsttijd aan en zij zorgen ervoor dat er een shuttle bus klaarstaat. Deze bus rijdt vanaf 03.00 uur in de ochtend tot en met de laatste vlucht van die dag.

Parkeerplaats geschikt voor gehandicapten

Een busje voor een rolstoel is vaak moeilijk parkeren. Er moet een speciale parkeerplaats gezocht worden. Bij Mobihub Bremen bieden ze u de uitkomst. Dankzij de brede parkeerplaatsen en de onbeperkte doorrijhoogte kunt u eenvoudig uw bus parkeren. Dit is mogelijk dankzij het onoverdekte karakter van de parkeerplaats. Op het parkeerterrein staan bewakingscamera’s. Hierdoor gaat niets ongezien. Deze camera’s staan dag en nacht aan. Naast de camera’s houdt ook het personeel een oogje in het zeil.

Snelle parkeerservice bij vliegveld Bremen

Na het reserveren ontvangt u een reserveringsbevestiging. Op deze bevestiging staan de contactgegevens van de parkeeraanbieder. U neemt 30 minuten voordat u arriveert contact op met de aanbieder om uw komst aan te kondigen. Zij kunnen hier dan rekening mee houden. In de tijd dat u naar het parkeerterrein rijdt, zorgen zij ervoor dat er een shuttle bus klaarstaat. Hierdoor verliest u geen tijd met wachten en kunt u direct door naar het vliegveld. De autosleutels kunt u meenemen op reis. Bij vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice of kijken bij de veelgestelde vragen.

Voordelen

Geopend van 0.300 - laatste vlucht
Rolstoelvriendelijk
Camerabewaking aanwezig
Sleutels meenemen

Nadelen

Geen elektrische oplaadpunten aanwezig
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Bremen Airport

10 Minuten
Shuttlebus
    Mobihub Bremen
  • Mobihub Bremen
  • Mobihub Bremen

Locatie parkeerterrein

Dreyer Straße 75d
28844 Weyhe

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare