Meerdere nieuwe aanbieders bij ParkCare

9
jun
Overzichtsfoto parkeergarage

Er zijn weer vier nieuwe aanbieders bijgekomen op ParkCare! Het gaat om ParkFlyRent, IchParkeSelber, ParkFlug en A1 Parking Charleroi. Dankzij deze aanbieders heeft u nu nog meer opties wanneer u op zoek bent naar een geschikte parkeerplaats in de buurt van het vliegveld.

ParkFlyRent is een innovatieve parkeeraanbieder die u zowel bij Schiphol als bij Eindhoven Airport vindt en een heel groot voordeel heeft: u kunt geld verdienen met het parkeren! Hoe dit werkt? Bij ParkFlyRent wordt uw auto verhuurd aan een andere reiziger. Uiteraard wordt deze huurder uitgebreid gescreend en wordt de auto onder veilige voorwaarden verhuurd. Zo valt de auto tijdens de periode van verhuur onder een andere verzekering, zodat uw schadevrije jaren en eigen risico veilig zijn.

Ook in België en Duitsland meer aanbieders

IchParkeSelber is een aanbieder bij het vliegveld van Düsseldorf. Bij deze aanbieder kunt u kiezen voor een overdekte parkeerplaats, tegen een kleine meerprijs. Ook kunt u bij IchParkeSelber voor shuttle service en valet service terecht. U bepaalt dus zelf hoe luxe u wilt parkeren. Zoekt u een parkeerplaats bij de luchthaven Zaventem? Dan kunt u nu ook terecht bij ParkFlug Zaventem. Hier parkeert u op een verhard en bewaakt terrein en bent u niet verplicht uw autosleutels in te leveren. Dankzij de gratis shuttle bus bent u binnen tien minuten op het vliegveld en is sjouwen met koffers niet nodig. Tot slot kunt u bij Charleroi Airport nu gebruik maken van de aanbieder A1 Parking Charleroi. Het terrein van A1 Parking Charleroi is uiteraard betrouwbaar en veilig. Zo ligt het in een woonwijk en is er een waakhond aanwezig. Ook hier kunt u gratis gebruik maken van de shuttle bus. Al deze aanbieders en nog vele anderen zijn natuurlijk rechtstreeks te reserveren bij ParkCare!

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1191 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare