Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Maritim Hotel Parkeren Düsseldorf is de uitgelezen kans om bij de buren van vliegveld Düsseldorf te parkeren. Het Maritim Hotel is immers tegenover de terminal gevestigd en u kunt nu gebruikmaken van haar parkeergarage. De ondergrondse parkeergarage is voorzien van verlichting en is afgesloten voor onbevoegden. Doordat er vaak parkeerplekken overblijven kan het hotel deze parkeerplekken reserveren voor passagiers van Düsseldorf Airport. En door de gunstige ligging kunt u lopend naar de luchthaven vanaf de auto. Er hoeft geen shuttle bus of valet service geregeld te worden. Dit maakt deze parkeerlocatie uiterst geschikt voor reizigers met een rolstoel of een beperking bij het lopen.

Ondergrondse parkeergarage tegenover luchthaven

De parkeergarage is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Hierdoor kunt u altijd bij u auto komen. Zodra u bij ParkCare een parkeerplaats heeft geboekt bij Maritim Hotel Parkeren Düsseldorf, kunt u de parkeergarage inrijden, ongeacht of er ‘besetz’ staat aangegeven of niet. Bij een volle parkeergarage kunt u via de belknop contact opnemen met de receptie. Zij zullen ervoor zorgen dat u toegang krijgt tot de parkeergarage. Houd hiervoor uw reserveringsbevestiging bij de hand. Deze krijgt u binnen 24 uur na de reservering in uw mailbox.

Veiligheid bij parkeerplaats

Uw auto is beveiligd. Er is dag en nacht personeel aanwezig en zij houden het parkeergedeelte in de gaten. De sleutel geeft u in bewaring bij de parkeeraanbieder. Verder is de parkeerplaats beveiligd volgens de vaste kwaliteitsstandaarden en is het voorzien van een slagboom bij de ingang. Bij aankomst ontvangt u een parkeerkaart. Bewaar deze goed tot u weer terug bent van uw reis. Bij terugkomst overhandigt u de parkeerkaart en boekingsbevestiging bij de receptie. U krijgt vervolgens een uitritkaart om de parkeergarage te kunnen verlaten. Mocht u de oorspronkelijke parkeerduur hebben overschreden, dan kunt u ter plekke de extra kosten afrekenen.

Voordelen

24/7 geopend
Personeel aanwezig
Overdekte parkeergarage
Verlichting aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Düsseldorf Airport

Minuten
Shuttlebus
  • Parkeergarage ondergronds Maritim Düsseldorf

Locatie parkeerterrein

Maritim-Platz 1
40474 Düsseldorf

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare