Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Luxe parkeren doet u bij Lock Park Zaventem Airport. Als u zeker wilt weten dat u parkeert in een beveiligde en overdekte parkeerplaats, is dit de juiste keuze voor u. Bovendien zit er een brand- en diefstalverzekering bij de reserveringsprijs voor deze parkeerplaats inbegrepen. Kies dus voor dit terrein als u geen enkel risico wilt lopen voor wat betreft de veiligheid van uw auto.

Parkeren in een beveiligde zone

Lock Park Zaventem Airport is het veiligste officiële terrein van Zaventem Airport. De parkeerplaatsen zijn beveiligd en overdekt. Door de brand- en diefstalverzekering, die bij de prijs inbegrepen is, hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens uw reis. De parkeerplaatsen zijn gunstig gelegen tegenover het vliegveld. Nadat u heeft geparkeerd kunt u dus binnen enkele minuten inchecken. Rijdt u in een elektrische auto? Deze kunt u hier tijdens uw reis opladen, zodat de auto weer klaar is voor vertrek bij uw terugkomst. Ook kunt u, indien gewenst, de wagen laten wassen. Lock Park Zaventem Airport beschikt over invalidenparkeerplaatsen, toiletten en een informatiebalie. U kunt de parking in- en uitgaan wanneer u wilt, deze is 24/7 geopend. Als dit parkeerterrein te duur is voor u maar als u wel graag overdekt wilt parkeren, kijk dan eens bij Reservation Zone Zaventem Airport.

Uw luxe parkeerplaats online boeken

De combinatie van faciliteiten die Lock Park Zaventem Airport u biedt, maakt een parkeerplaats bij deze aanbieder tot een van de luxere parkeermogelijkheden bij het vliegveld Zaventem. Op de beveiligde en overdekte parkeerplaats tegenover de luchthaven mét brand- en diefstalverzekering kunt u uw auto met een goed gevoel achterlaten. Wilt u ook een reis zonder zorgen? Reserveer dan op tijd bij ParkCare een parkeerplaats bij Lock Park Zaventem. Wenst u gebruik te maken van een wasservice, geef dit dan even bij uw reservering aan.

Voordelen

Overdekt parkeren
Beveiligde parkeerplaatsen
Tegenover de luchthaven
Wasservice beschikbaar

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Zaventem Airport

2 Minuten
Shuttlebus
  • Lock Park Zaventem Airport
  • Zaventem Airport
  • Zaventem Airport
  • Zaventem Airport

Locatie parkeerterrein

Brussels Airport
1930 Zaventem

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare