Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Lang Parkeren Rotterdam Airport

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Prijzen vergelijken voor lang Parkeren Vliegveld Rotterdam

Wanneer u gebruik moet maken van lang parkeren Rotterdam Airport, snappen wij dat dit een hele opgave kan lijken. Zeker omdat de plekken vaak schaars zijn, of al snel in prijs kunnen oplopen door de duur van uw reis. ParkCare biedt hier echter een oplossing voor. Door vooraf op onze website uw parkeerplek te reserveren, kan u genieten van voordelige parkeertarieven en bent u gegarandeerd van een parkeerplek. Zo hoeft u bij aankomst bij de luchthaven van Rotterdam niet lang te zoeken naar een parking geschikt voor lang parkeren Rotterdam Airport. Hierdoor kan u met een gerust hart vertrekken van huis en bespaart u zichzelf veel geld, tijd en moeite.

Vanaf Rotterdam Airport worden veel diverse vluchten georganiseerd naar verschillende bestemmingen. Zeker als u voor een langere periode op vakantie gaat of van plan bent om een grote reis te maken, zal u gebruik moeten maken van lang parkeren Rotterdam Airport. U regelt dit eenvoudig door uw parkeerdata in te vullen op onze website. Hierna klikt u op de 'Vergelijk de prijzen' knop, waarna u de diverse aanbieders voor lang parkeren Rotterdam Airport kan vergelijken. U kunt deze parkeeraanbieders vergelijken op de locatie, voorzieningen of het parkeertype. Zodra u de geschikte parking heeft gevonden die past bij uw wensen voor lang parkeren Rotterdam Airport, dan kunt u deze direct boeken. Dit doet u door een aantal gegevens in te vullen en de parkeerplek vooraf te betalen. Het vooraf betalen vindt plaats zodat u uw eigen vroeg boekkorting kan regelen en de parkeerplaats kan gebruiken tegen een voordelig parkeertarief. U kunt betalen met een van onze veilige betaalmethodes. Zodra u betaalt heeft, ontvangt u van ons binnen 24 uur een boekingsbevestiging. We raden u aan om deze uit te printen en mee te nemen als u van huis vertrekt. Zo heeft u alle informatie bij elkaar bij aankomst voor lang parkeren Rotterdam Airport.

Mocht u geen gebruik willen maken van lang parkeren Rotterdam Airport, omdat u bijvoorbeeld een kortere reis gaat maken? Maar, wilt u wel een goedkope parkeerplaats voor parkeren bij luchthaven Rotterdam? Neem dan vooral eens een kijkje bij goedkoop parkeren Rotterdam Airport. Daar staat meer informatie over het goedkoop boeken van parking rondom het vliegveld.

Rotterdam airport
CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe