Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Keurmerk

ParkCare is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dit betekent dat wanneer u bij ons een bestelling plaatst, de algemene voorwaarden van het Webshop keurmerk hierop van toepassing zijn. Als u meer wilt lezen over deze voorwaarden, klik dan hier. Het onderdeel herroepingsrecht verschilt echter per parkeeraanbieder.  Hierover leest u meer in de Algemene Voorwaarden van de parkeeraanbieder waar u mee akkoord gaat in het reserveringsformulier.

Annuleren?
Als u uw bestelling wilt annuleren dan kunt u dit doorgeven in uw account op ParkCare. Mocht u dit liever niet online doen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Zorg er voor dat u bij het bellen het reserveringsnummer bij de hand heeft. Zodra uw reservering is gewijzigd ontvangt u per e-mail een bevestiging. 

De regelingen omtrent annuleringen en terugbetalingen verschillen per aanbieder. Wij raden u daarom aan om de Algemene Voorwaarden te lezen van de desbetreffende parkeeraanbieder. Deze kunt u vinden in het reserveringsformulier. Sommige parkeeraanbieders hanteren een 85% teruggave regeling en anderen een 100% teruggave regeling. Door ons aanbod kunnen wij hier niet één lijn in trekken en moeten ons houden aan de voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe