Keurmerk

ParkCare is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dit betekent dat wanneer u bij ons een bestelling plaatst, de algemene voorwaarden van het Webshop keurmerk hierop van toepassing zijn. Als u meer wilt lezen over deze voorwaarden, klik dan hier. Het onderdeel herroepingsrecht verschilt echter per parkeeraanbieder.  Hierover leest u meer in de Algemene Voorwaarden van de parkeeraanbieder waar u mee akkoord gaat in het reserveringsformulier.

Annuleren?
Als u uw bestelling wilt annuleren dan kunt u dit doorgeven in uw account op ParkCare. Mocht u dit liever niet online doen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Zorg er voor dat u bij het bellen het reserveringsnummer bij de hand heeft. Zodra uw reservering is gewijzigd ontvangt u per e-mail een bevestiging. 

De regelingen omtrent annuleringen en terugbetalingen verschillen per aanbieder. Wij raden u daarom aan om de Algemene Voorwaarden te lezen bij het reserveringsformulier. Houd rekening met een 85% teruggave regeling. De overige 15% wordt gebruikt voor administratiekosten voor het annuleren.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe