Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Lopend naar het vliegveld geeft veel vrijheid. Bij Keulen Airport P2 krijgt u dit. Het parkeerterrein is direct bij terminal 2 en uiterst geschikt voor gehandicapten. Ook kunt u deze parkeerlocatie prima gebruiken voor terminal 1. Dit zal ongeveer 100 meter lopen zijn. U bent dus niet afhankelijk van een shuttle bus die u naar de terminal brengt. U kunt op uw eigen gemak naar de luchthaven lopen. Tijdens uw reis staat uw auto droog geparkeerd. P2 beschikt over een overdekte parking.

Direct bij vliegveld Keulen parkeren

Wanneer u goedkoop uw auto wilt parkeren bij Keulen Airport dan zit u goed bij Keulen Airport P2. U bent direct bij terminal 2. Terwijl u op reis geniet van uw vakantie staat uw auto veilig geparkeerd in de parkeergarage. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Ook houdt een beveiliger het terrein in de gaten. De parking is 24 uur en 7 dagen in de week geopend. Dit betekent dat er de hele dag door een bewaker rondloopt die zicht heeft op de auto’s. U kunt daarnaast uw autosleutels gewoon bij u houden.

Goede service in de parkeergarage

In de parkeergarage van Keulen Airport P2 is een oplaadpunt aanwezig. Als u liever iets verder van de luchthaven parkeert en goedkoper dan kunt u Keulen Airport P3 bekijken. Hierbij is de loopafstand iets groter, maar door de langere afstand wel goedkoper. Bij Parkeergarage 2 zit een maximale doorrijhoogte van 1,95. Boek nu direct een parkeerplek voor Keulen Airport P2 en geniet van de vele voordelen. Nergens anders vindt u deze parkeerplaats goedkoper dan bij ParkCare. Wij garanderen u de laagste prijs!

Voordelen

Direct bij terminal 2
Overdekt parkeren
Beveiligde parkeergarage
24/7 geopend

Nadelen

Vooraf reserveren
Maximale doorrijhoogte 1.95 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Keulen Airport

2 Minuten
Shuttlebus
  • Keulen Airport
  • Keulen Airport
  • Keulen Airport

Locatie parkeerterrein

Kennedystrasse 51147 Keulen

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare