Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Keulen Airport P Nord is de middelste parkeerplaats dat zeer geschikt is voor extra grote personenauto’s. Keulen Airport P2 en Keulen Airport P3 zijn beiden overdekt en hebben een maximale doorrijhoogte. Dit maakt het voor grote auto’s niet mogelijk om hier te parkeren. Bij Keulen Airport P Nord kunnen deze auto’s wel terecht.

Parkeerplaats voor grote personenauto’s

Een van de kenmerken van Keulen Airport P Nord is dat het zeer geschikt is voor de iets wat grotere auto’s. Vanaf de parkeerplaats is het 150 meter naar de terminal 2. Hierdoor bent u niet afhankelijk van openbaar vervoer of de shuttle bussen. U zult dus geen rekening hoeven te houden met wachttijden. Op uw eigen gemak kunt u richting de terminal lopen. Terminal 1 is ook op een goede afstand van Keulen Airport P Nord. Met 350 meter bent u bij de terminal 1. Als u graag op deze parkeerplaats wilt parkeren, kunt u het beste direct een parkeerplek boeken. Deze locatie bevat enkel 69 parkeerplaatsen. Door de populariteit en drukte zullen deze plaatsen snel uitverkocht zijn.

Lang Parkeren bij Keulen Airport

U kunt optimaal gebruikmaken van de schone parkeerplaatsen van vliegveld Keulen. De kleine parkeerplaats dient ideaal voor lang parkeren. Bij terugkomst kunt u lopend naar uw auto en ziet u hem direct staan. Ondanks de beperkte grootte van het parkeerterrein is de beveiliging uitstekend. Het parkeerterrein wordt beveiligd door bewakingscamera’s. Het terrein is echter niet overdekt. Dit is noodzakelijk voor grote personenauto’s, desondanks is dit minder bestendig tegen alle weersomstandigheden. Als u de zekerheid wilt hebben dat uw auto droog blijft, kunt u de andere parkeerlocaties bekijken van Keulen Airport. Indien u wilt parkeren bij Keulen Airport P Nord, kunt u hier direct reserveren met de laagste prijsgarantie.

Voordelen

Beveiligd terrein
350 meter naar de terminal 2
24/7 geopend
Ideaal voor grote auto's

Nadelen

Vooraf reserveren
Overdekt parkeren niet mogelijk
Weinig parkeerplekken

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Keulen Airport

3 Minuten
Shuttlebus
  • Keulen Airport
  • Keulen Airport

Locatie parkeerterrein

Kennedystraße
51147 Köln

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare