Buiten

€99,00

9 dagen parkeren
27-10-2018 tot en met 04-11-2018
Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,7

Niets is zo vervelend als na een lange vliegreis nog eens lang moeten wachten op een chauffeur die te laat is of die u maar niet lijkt te kunnen vinden. Bij iParking Schiphol hebt u de garantie dat uw chauffeur altijd op tijd is. Dit is één van de belangrijkste speerpunten van het bedrijf. Uiteraard is de chauffeur ook op tijd om uw auto op te halen bij de vertrekhal van Schiphol Airport.

iParking is altijd op tijd

Als u wilt parkeren bij Schiphol Airport, dan is iParking de ideale optie. Wanneer u op weg bent naar de luchthaven belt u een half uur voor u verwacht aan te komen al op naar de parkeeraanbieder. Op die manier kan deze ervoor zorgen dat de chauffeur ten alle tijden op tijd klaarstaat om uw auto op te halen. U kunt vervolgens zonder enige vorm van stress door naar de check-in balie. Bij iParking kunt u kiezen uit een afgesloten parkeerterrein of een overdekte parkeergarage. De overdekte parkeergarage kost iets meer dan de parkeerplaats in de open lucht. Echter bent u er dan wel zeker van dat uw auto droog en schoon staat. Zeker wanneer u wat langer weg bent, omdat u bijvoorbeeld het typische Nederlandse weer ontvlucht en naar zonnigere oorden, is dit wellicht een goede oplossing voor uw voertuig.

Makkelijk te vinden

Maakt het u niet uit of uw auto overdekt staat of niet? Maar wilt u wel een schone auto bij terugkomst? Laat dan uw auto wassen door iParking. Deze parkeeraanbieder biedt diverse carwash services. Ook aan de elektrische en hybride auto’s is gedacht. Tijdens uw afwezigheid kun u deze ook gewoon laten opladen op de parkeerplaats. Zodra u bij geland bent en bij de bagageband staat te wachten belt u iParking op. Ruim op tijd staat er een chauffeur van iParking voor u klaar bij het pick up & return punt tussen vertrekhal 2 en 3. Daar krijgt u uw auto terug en rijdt u verder naar uw eindbestemming. Reserveer nu alvast een plaats voor uw auto. Eenvoudig online reserveren kan bij ons via ParkCare en uiteraard inclusief onze laagste prijsgarantie.

Voordelen

24/7 geopend
Wasservice mogelijk
Overdekt parkeren mogelijk

Nadelen

Sleutels niet zelf houden
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Schiphol

0 Minuten
Shuttlebus
  • Geparkeerde auto's iParking
  • Overzicht parkeerterrein iParking

Locatie parkeerterrein

Evert van de Beekstraat 202
Schiphol

Laatste ervaring

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,7

Beoordeeld door 29 Klanten
Afstand
9,5
Vriendelijk personeel
8,0
Prijs/kwaliteit
8,5
Totaal
8,0
Loeff
2017-03-31 10:49:04

Ik was enigszins cynisch over het "altijd op tijd" zijn van deze parkeeraanbieder, maar ze hebben het deze keer zeker waargemaakt! Ik moet vrij vaak vliegen via Schiphol en daarom ga ik in ieder geval nog een keer gebruik maken van deze service! Aan te bevelen

Afstand
9
Personeel vriendelijkheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Totaal
8,7
Karen van de V
2017-09-25 22:37:26

Goede service!

Afstand
10
Personeel vriendelijkheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Totaal
8,7
Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1069 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare