Buiten

€52,00

9 dagen parkeren
26-09-2018 tot en met 04-10-2018

Bij Idealparken Keulen kunt u uitgaan van uitstekende service en een vriendelijke glimlach bij het parkeren van uw auto nabij Keulen Airport. Naast de reservering van een parkeerplaats, kunt u bij deze parkeeraanbieder ook hulp verwachten bij het laden en lossen van uw bagage. Daarnaast zit de transfer van het parkeerterrein naar de luchthaven inbegrepen. U rijdt richting het parkeerterrein van Idealparken Keulen en parkeert zelf uw auto. Vervolgens brengt de gratis shuttle bus u naar Keulen Airport.

Dag en nacht bewaking bij het parkeren

Idealparken Keulen heeft speciale bewakers die getraind zijn in hun vakgebied. Op elk moment van de dag is een bewaker aanwezig die het terrein in de gaten houdt. Naast de normale bewakers heeft deze parking ook videobewaking over het gehele terrein hangen. Zo wordt altijd in de gaten gehouden wie en wat het terrein betreedt en verlaat. Normaliter levert u uw autosleutels na het parkeren in bij de parkeeraanbieder. Het is tegen een extra vergoeding echter wel mogelijk om uw autosleutel te behouden tijdens uw reis. Nadat u uw auto heeft geparkeerd, brengt de shuttle bus u direct naar Keulen Airport. Hierdoor loopt u geen vertraging op met lange wachttijden voor de transfer.

Snelle service bij het parkeren

Bij het reserveren geeft u een verwachte aankomsttijd op. Hier houdt de parkeeraanbieder rekening mee. De medewerkers zorgen ervoor dat op het moment dat u aankomt de shuttle bus klaarstaat om u naar het vliegveld te brengen. Houd er rekening mee dat er maximaal 8 personen met de shuttle bus kunnen. Reist u met meer dan 8 personen? Dan kunt u het beste een deel van de reizigers alvast bij de luchthaven afzetten voordat u naar de parkeerplaats rijdt. Bekijk voor meer tips voor parkeren het handige overzicht met de beste parkeertips. Bekijk ook andere goedkope parkeeraanbieders bij Keulen Airport.

Voordelen

24/7 geopend
Videobewaking
Beveiligd parkeerterrein
Airconditioning in shuttle bus

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Niet overdekt parkeren
Vergoeding om sleutel te behouden

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Keulen Airport

8 Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

Am Senkelsgraben 26
53842 Troisdorf

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1066 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare