Buiten

€47,00

9 dagen parkeren
19-11-2019 tot en met 27-11-2019

Bij Idealparken Keulen kunt u uitgaan van een uitstekende service en een vriendelijke glimlach bij het parkeren van uw auto nabij Keulen Airport. Naast de reservering van een parkeerplaats, kunt u bij deze parkeeraanbieder ook hulp verwachten bij het laden en lossen van uw bagage. Daarnaast zit de transfer voor vier personen van het parkeerterrein naar de luchthaven bij de prijs inbegrepen. U rijdt richting het parkeerterrein van Idealparken Keulen en parkeert zelf uw auto. Vervolgens brengt de gratis shuttle bus u naar Keulen Airport.

Dag en nacht bewaking bij het parkeren

Idealparken Keulen heeft speciale bewakers die getraind zijn in hun vakgebied. Op elk moment van de dag is een bewaker aanwezig die het terrein in de gaten houdt. Naast de normale bewakers heeft deze parking ook videobewaking over het gehele terrein hangen. Zo wordt altijd in de gaten gehouden wie en wat het terrein betreedt en verlaat. Normaliter levert u uw autosleutels na het parkeren in bij de parkeeraanbieder. Het is tegen een extra vergoeding echter wel mogelijk om uw autosleutel te behouden tijdens uw reis. Nadat u uw auto heeft geparkeerd, brengt de shuttle bus u direct naar Keulen Airport. Hierdoor loopt u geen vertraging op met lange wachttijden voor de transfer.

Snelle service bij het parkeren

Bij het reserveren geeft u een verwachte aankomsttijd op. Hier houdt de parkeeraanbieder rekening mee. De medewerkers zorgen ervoor dat op het moment dat u aankomt de shuttle bus klaarstaat om u naar het vliegveld te brengen. Houd er rekening mee dat er maximaal 4 personen met de shuttle bus kunnen. Indien u met meer dan vier personen reist, dan raden wij aan om het extra aantal passagiers alvast bij het vliegveld af te zetten. U betaalt namelijk voor deze extra passagiers kosten voor de shuttle bus. Ook voor groot bagage, zoals een surfplank, box voor kat of een fiets, betaalt u extra kosten. Bekijk voor meer tips voor parkeren het handige overzicht met de beste parkeertips. Wilt u liever niet met de shuttle bus reizen? Dan is Idealparken Valet Keulen wellicht een goede optie voor u. Bekijk ook andere goedkope parkeeraanbieders bij Keulen Airport.

Voordelen

24/7 geopend
Videobewaking
Beveiligd parkeerterrein
Sleutel behouden mogelijk

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Niet overdekt parkeren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Keulen Airport

8 Minuten
Shuttlebus
  • IdealParken entrance
  • IdealParken parking

Locatie parkeerterrein

Am Senkelsgraben 26
53842 Troisdorf

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare