Buiten

€69,68

9 dagen parkeren
13-12-2019 tot en met 21-12-2019

Ga voor valet parkeren bij Keulen Airport. Bespaar tijd en rijd enkel in uw eigen auto. Wanneer u snel wilt parkeren, dan is Idealparken Valet Keulen ideaal voor u. Niet alleen rijdt u hiermee direct naar het vliegveld, ook biedt deze parking uitstekende services. Laat uw auto wassen tijdens uw afwezigheid of laat hem voltanken zodat u bij terugkomst direct naar huis kunt rijden. Al deze services worden u aangeboden als u boekt bij Idealparken Valet Keulen.

Comfortabele valet parking

Zo werkt valet parkeren. U reserveert een parkeerplaats met een valet service en op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar het vliegveld van Keulen. Een halfuur voordat u arriveert op de luchthaven, belt u met de parkeeraanbieder. De contactgegevens van Idealparken Valet Keulen vindt u in de reserveringsbevestiging. Deze zult u binnen 24 uur na het boeken ontvangen. Eenmaal aangekomen bij het vliegveld controleert u samen met een medewerker van de parking uw auto op eventuele schades. Er worden foto’s van uw auto gemaakt en u wordt een fijne reis toegewenst. Hierna kunt u de terminal binnenlopen en aan uw reis beginnen. De medewerker zal ondertussen uw auto parkeren op de parkeerplaats.

Controle op de parkeerplaats

Er zal niets met uw auto gebeuren. Het openlucht parkeerterrein is namelijk voorzien van de beste beveiliging. Het terrein is volledig verhard en omheind. Daarnaast worden de auto’s bewaakt door middel van veiligheidscamera’s en het personeel. Het personeel controleert ieder uur het terrein. Dit doen ze dag en nacht. Uw sleutels worden bij de Valet service veilig bewaard in een kluis. Wilt u graag het liefst zo goedkoop mogelijk parkeren en vindt u het niet erg om daar wat service voor in te moeten leveren? Bekijk dan de shuttle service van Idealparken Keulen.

Voordelen

24/7 geopend
Bewaakte parkeerplaatsen
Camerabewaking
Extra services beschikbaar

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig
Niet overdekt parkeren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Keulen Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • IdealParken entrance
  • IdealParken parking

Locatie parkeerterrein

Kennedystraße
51147 Köln

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare