Overdekt

9 dagen parkeren
25-12-2017 tot en met 02-01-2018

Bij IchParkeSelber kunt u kiezen voor valet parking. Dit is een comfortabele en extra snelle vorm van parkeren, waarbij uw auto voor u wordt geparkeerd door een medewerker van de parkeeraanbieder. U kunt kiezen tussen een overdekte parkeerplaats en een onoverdekte parkeerplaats. Uw parkeerplaats bij IchParkeSelber met valet boekt u direct hier op Parkcare.nl. Wilt u meer weten over valet parking? Lees dan verder of kijk bij de diverse parkeervormen.

Direct naar de terminal met uw eigen auto

Het grote voordeel van valet parking is dat u niet zelf de auto hoeft te parkeren. Dit kan u veel tijd besparen. U rijdt namelijk rechtstreeks naar het vliegveld. Enkele tijd voordat u hier aankomt, minimaal 20 minuten, belt u naar IchParkeSelber. Zodoende kan er een chauffeur klaarstaan op Terminal A. Deze zal duidelijk te herkennen zijn aan zijn kleding van de aanbieder. Na een korte check van de auto rijdt de chauffeur de auto voor u naar de parkeerplaats van uw keuze, dus ofwel overdekt, ofwel onoverdekt, In de tussentijd kunt u op uw gemak gaan inchecken en begint u ontspannen aan uw reis. Op de terugreis zal de chauffeur u weer opwachten nadat u de aanbieder heeft gebeld. Uiteraard staat uw auto op een veilig terrein. De parkeerplaatsen van IchParkeSelber zijn namelijk goed verlicht en voorzien van camerabewaking.

IchParkeSelber : 24/7 bereikbaar en betrouwbare service

IchParkeSelber is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, wat prettig kan zijn als u ’s nachts vliegt. Daarbij werken we bij Parkcare.nl alleen met erkende bedrijven, dus u kunt uw auto met een gerust hart achterlaten. Als u wil profiteren van aantrekkelijke prijzen, reserveer uw parkeerplaats met valet service dan nu op deze site. Is uw budget wat beperkter, maar spreekt deze aanbieder u wel aan? Kijk dan eens bij IchParkeSelber shuttle.

Voordelen

Valet parking
Overdekt mogelijk
Verlicht en bewaakt terrein

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • IchParkeSelber overzicht
  • IchParkeSelber Garage
  • IchParkeSelber parkeerplaats

Locatie parkeerterrein

Flughafenstraße 120
40474 Düsseldorf

Parkcare.nl krijgt een
4.3 van de 5 gebaseerd op
1001 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2017 ParkCare