Buiten

€29,00

9 dagen parkeren
26-10-2017 tot en met 03-11-2017

Dankzij de gunstige ligging van Hotel Zur Morschbach ten opzichte van de luchthaven Frankfurt Hahn, biedt dit hotel zijn parkeerplaatsen ook aan aan reizigers die niet in het hotel verblijven. Als u hiervoor kiest, profiteert u van verschillende voordelen. Zo staat de auto geparkeerd op een beveiligd en afgesloten terrein waar regelmatig personeel surveilleert. Eveneens kunt u gebruik maken van de gratis shuttle bus, die u in tien minuten naar het vliegveld brengt. Spreekt parkeren bij Hotel Zur Morschbach Parking u aan? Boek dan snel en voordelig uw parkeerplaats bij ParkCare.

Betrouwbaar kort en lang parkeren op tien minuten van de luchthaven

Bij Hotel Zur Morschbach Parking kunt u zowel kort als lang parkeren. U hoeft zich geen zorgen te maken om de veiligheid van de auto, want de verharde parkeerplaatsen zijn afgesloten met een staaldeur. Ook houdt u de autosleutels gewoon bij u. Op de dag van uw vlucht, parkeert u de auto alvorens u te melden bij de receptie. U wordt daarna met een shuttle bus kosteloos naar het vliegveld gebracht. De shuttle bus biedt plek aan vijf mensen en rijdt elk halfuur tussen 04:00 uur ’s ochtends en 01:00 uur ’s nachts. Mocht u de bus tussendoor nodig hebben, bel dan even naar Hotel Zur Morschbach Parking.

Snel en veilig reserveren met ParkCare

Kortom, als u op zoek bent naar een veilige en snelle manier om te parkeren in de buurt van Frankfurt Hahn, bent u bij Hotel Zur Morschbach Parking aan het juiste adres. Autosleutel behouden, betrouwbare parkeerplaatsen en een gratis shuttle service is wat u bij deze aanbieder vindt. Bij ParkCare plaatst u snel en gemakkelijk uw reservering bij Hotel Zur Morschbach Parking tegen voordelige prijzen. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, u kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Voordelen

Sleutels niet verplicht inleveren
Afgesloten en beveiligd terrein

Nadelen

Overdekt niet mogelijk
Reserveren vooraf noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Hahn Airport

8 Minuten
Shuttlebus
  • Zijaanzicht Zur Morschbach Hotel en parkeerterrein
  • Toegangsweg Zur Morschbach
  • Shuttlebus en medewerkers Zur Morschbach
  • Afgesloten parkeerterrein Zur Morschbach
  • Zur Morschbach Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

Zur Morschbach
Hauptstraße 74
56858 Altlay
Duitsland

Parkcare.nl krijgt een
4.2 van de 5 gebaseerd op
940 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google Play icoon App Store Icoon

© 2017 ParkCare