Buiten

9 dagen parkeren
27-06-2018 tot en met 05-07-2018

Hahn Airport P3 ligt tussen Frankfurt en Luxemburg in. Hoewel de officiële naam van de luchthaven Frankfurt-Hahn Airport is, zit er toch nog een afstand van 120 kilometer tussen Frankfurt en het vliegveld. Het is daarnaast vanaf de luchthaven altijd nog wel een stukje rijden naar de grote steden. Echter is de luchthaven dankzij deze ligging een goede bestemming voor de goedkopere vluchten.

Goedkoop de auto parkeren bij Hahn Airport

Als u op zoek bent naar een goedkope parkeermogelijkheid dan kunt u het beste uw auto parkeren bij Hahn Airport P3. Hier zult u het meest kunnen besparen. Dit parkeerterrein ligt het verst van de terminal af, maar heeft alsnog een prima loopafstand. Met 6 minuten lopen bent u al bij de terminal vanaf de parkeerplaats. Voor lang parkeren is deze parking ook zeer geschikt. Als u graag uw auto overdekt wilt parkeren, dan kunt u kijken bij Hahn Airport P1. Dit is de parkeergarage die direct aan de terminal zit. Een goede optie als u zo snel mogelijk bij de terminal wil zijn vanaf de parkeerplaats. De prijzen voor de parkeergarage liggen echter een stuk hoger.

Online parkeerplaats bij vliegveld reserveren

Er zijn in totaal drie parkeergelegenheden bij Hahn Airport. Elke parking heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zodra u langer dan 5 minuten wilt parkeren, zult u een van deze drie parkeerlocaties moeten kiezen om te kunnen parkeren. Hahn Airport P2 is het grootste parkeerterrein van Frankfurt-Hahn Airport. Deze is iets duurder dan P3, maar wel net iets dichterbij de terminal. Nadat u uw keuze heeft kunnen maken kunt u direct op ParkCare uw reservering plaatsen. Wij garanderen u de laagste prijsgarantie. Lees uw reserveringsbevestiging goed door. Deze zult u binnen 24 uur na de voltooiing van de reservering ontvangen.

Voordelen

Officiële aanbieder
Met 6 minuten bij de terminal
24/7 geopend
Geen maximale doorrijhoogte

Nadelen

Vooraf reserveren
Niet overdekt parkeren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Hahn Airport

6 Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

55483 Hahn-Flughafen

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare