Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Bij GoodParking Schiphol betaalt u niet voor services die u niet nodig hebt. U betaalt een zeer laag tarief voor het parkeren en de standaard Valet service. U kunt hier extraatjes aan toevoegen waar u waarde aan hecht. Hebt u hier geen behoefte aan? Dan betaalt u hier ook niet voor. Hierdoor kunt u het parkeren dus zo goedkoop maken als u zelf wilt. Lees hier alles over deze en andere parkeervormen die ParkCare aanbiedt.

Overdekt parkeren mogelijk bij GoodParking

De parkeeraanbieder GoodParking biedt standaard een Valet service aan. Een half uur voordat u op Schiphol arriveert, geeft u dit door de parkeeraanbieder. Zo weet u zeker dat uw chauffeur op tijd voor u klaar staat. Uw vluchtnummers geeft u door aan GoodParking. Vervolgens houden de medewerkers in de gaten houden wanneer u precies landt, om u optimaal van dienst te kunnen zijn. De eerste zeven dagen parkeert u tegen een vast tarief. Per dag betaalt u dus het minst wanneer uw auto zeven dagen staat. Hierna betaalt u voor elke dag extra een laag dagtarief. Bij GoodParking kunt u maximaal 21 dagen achter elkaar parkeren. Overdekt parkeren is natuurlijk mogelijk. Hiervoor wordt eenmalig voor de gehele parkeerperiode een toeslag berekend. Met een opgeladen elektrische auto weg rijden is ook mogelijk bij deze parkeeraanbieder. Ook hiervoor betaalt u een kleine toeslag bovenop het gekozen parkeerarrangement.

Keuze uit diverse waspakketten

De wasservice van Goodparking bestaat uit zes verschillende pakketten, afhankelijk van hoe grondig u uw auto wilt laten reinigen terwijl u op reis bent. Dit is uiteraard een aanvullende service voor wie dit handig vindt. Het is dan ook niet verplicht om een aanvullende service af te nemen. Bij ParkCare kunt u direct het gewenste arrangement boeken. Betalen doet u natuurlijk veilig en eenvoudig online met onder andere creditcard, Mastercard en iDEAL.

Voordelen

24/7 geopend
Wasservice mogelijk
Overdekt parkeren mogelijk
Oplaadpunten elektrische auto aanwezig

Nadelen

Sleutels niet zelf houden
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Schiphol

0 Minuten
Shuttlebus
  • Overdekte parkeerterrein Good Parking
  • Toegangshek parkeerterrein Good Parking
  • Buitenterrein Good Parking

Locatie parkeerterrein

Evert van de Beekstraat 202
Schiphol

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare