Buiten

€45,00

9 dagen parkeren
19-11-2019 tot en met 27-11-2019

GoldPark is in de verte al te herkennen met haar gouden logo en haar gele shuttle bus. Ook op de parkeerplaatsen van GoldPark kun je haar werk goed herkennen. De parkeerplaatsen nabij Düsseldorf Airport zijn schoon en goed beveiligd. Zoals hierboven al gemeld wordt heeft GoldPark Düsseldorf meerdere parkeerplaatsen. U kunt namelijk bij het reserveren kiezen of u overdekt of op het open parkeerterrein wilt parkeren. Beide parkeerplaatsen kennen dezelfde beveiligingsmaatregelen. Echter liggen de prijzen bij onoverdekt parkeren een stuk lager dan bij de parkeergarage. Daarentegen is uw auto in de parkeergarage bestemd tegen alle weersomstandigheden. Op het parkeerterrein kan uw auto wel een regenbui over zich heen krijgen.

Open parkeerterrein of parkeergarage

Zowel op het parkeerterrein als in de parkeergarage hangen bewakingscamera’s. Deze camera’s staan dag en nacht aan en hierdoor kan het personeel alles in de gaten houden. Daarnaast is het parkeerterrein voorzien van een stevig hekwerk dat onbevoegden buiten houdt. Er is verlichting aanwezig voor in de avonduren. Hierdoor hoeft u nooit een stap in het donker te zetten. Ook zult u nooit alleen zijn op de parkeerplaats. GoldPark is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Op elk moment van de dag is er personeel aanwezig. Mocht u ter plekke vragen hebben over het parkeren, dan kunt u deze dus gerust stellen aan het personeel.

Autosleutels in bewaring bij parkeeraanbieder

GoldPark wilt graag zo goed mogelijk op uw auto passen tijdens uw afwezigheid en daardoor bewaren ze graag uw autosleutel in een veilige kluis. Niemand zal aan de kluis komen en bij terugkomst krijgt u netjes uw autosleutels onbeschadigd terug. Klinkt deze parkeerlocatie als iets voor u? Reserveer uw parkeerplek nabij het vliegveld dan via bovenstaande knop en ga een fijne parkeerervaring tegemoet. Neem uw reserveringsbevestiging mee naar de parkeerplaats want dat is uw toegang tot de parkeergarage of het parkeerterrein. Op de dag van het parkeren belt u 30 minuten voor aankomst met de aanbieder. Zij zorgen in tussen tijd voor dat de pendeldienst klaarstaat. De shuttle bus brengt u met ongeveer 8 minuten naar vliegveld Düsseldorf.

Voordelen

24/7 geopend
Camerabewaking aanwezig
Overdekt parkeren mogelijk
Terrein geasfalteerd

Nadelen

Autosleutels afgeven
Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Düsseldorf Airport

8 Minuten
Shuttlebus
    GoldPark
  • GoldPark
  • GoldPark
  • GoldPark

Locatie parkeerterrein

Vogelsanger Weg 39
40470 Düsseldorf

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare