Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Goedkoop Parkeren Schiphol

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Prijzen vergelijken voor goedkoop Parkeren Schiphol

Goedkoop Parkeren Schiphol is vaak vrij lastig. Zeker omdat de luchthaven erg populair is bij vele reizigers. Daarnaast is het een vliegveld waaruit veel verschillende vliegtuigmaatschappijen vliegen. Hierdoor zijn er elk jaar veel passagiers die willen parkeren bij Schiphol Airport. Dit zorgt ervoor dat de parkeerplekken steeds schaarser worden, de prijzen snel oplopen en u soms op onveilige of onbetrouwbare plekken moet parkeren. Dat kan leiden tot veel stress en zorgen. ParkCare biedt hiervoor de oplossing. Voor goedkoop parkeren Schiphol kan u namelijk eenvoudig vooraf uw parkeerplek reserveren op onze website. U vergelijkt simpelweg alle aanbieders voor goedkoop parkeren Schiphol, waarna u de geschikte parkeerplek boekt. U kunt de parkeeraanbieders vergelijken op hun voorzieningen, ligging of andere faciliteiten. Heeft u bijvoorbeeld een elektrische auto? Dan kan u zoeken naar parkeerplaatsen die voorzien zijn van een laadpaal.

Als u gebruik wilt maken van goedkoop parkeren Schiphol, wilt u uiteraard niet terecht komen bij een onveilige of onbetrouwbare parking. Dit zal ook niet gebeuren als u vooraf uw parkeerplaats boekt bij ParkCare. Wij staan namelijk in nauw contact met onze parkeeraanbieders. Hierdoor zijn wij altijd goed op de hoogte van de beveiligingsmaatregelen die worden getroffen. Ook vragen wij onze klanten na hun bezoek aan een specifieke parking om een recensie achter te laten. Zo horen wij graag of de parkeerplaats die geboekt is voor goedkoop parkeren Schiphol aan de verwachtingen voldeed. Mocht het voorkomen dat een parkeeraanbieder veel negatieve recensies krijgt, dan verwijderen wij deze uit ons aanbod. Zo vindt u in ons overzicht van aanbieders altijd betrouwbare en veilige opties.

Ook vindt u op onze website een handig overzicht met verschillende parkeertips. We raden u aan om deze even door te lezen, zodat u altijd veilig en goed kan parkeren.

Wilt u in plaats van gebruik maken van goedkoop parkeren Schiphol, gebruik maken van lang parkeren Schiphol? Neem dan vooral hier een kijkje. Ook biedt ParkCare de mogelijkheid tot valet parking Schiphol.

Schiphol
CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe