Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Goedkoop Parkeren Rotterdam Airport

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Prijzen vergelijken voor goedkoop Parkeren Vliegveld Rotterdam

Goedkoop parkeren Rotterdam Airport regelt u eenvoudig via ParkCare. Op onze website staan namelijk alle deals en voordelige parkeertarieven op een rij. Zo kan u eenvoudig alle parkeeraanbieders vergelijken op basis van hun prijs, of andere factoren. Hierbij kan je denken aan het vergelijken op basis van locatie, voorzieningen of dat u uw sleutels mag behouden. 
Goedkoop parkeren Rotterdam Airport is goed mogelijk via onze website. Dit komt omdat wij in nauw contact staan met onze parkeeraanbieders. Hierdoor hebben wij duidelijke afspraken met hen gemaakt over de parkeertarieven die gehandhaafd worden. Zo bieden de parkeeraanbieders zelf altijd een gelijk of hoger parkeertarief aan. Hierdoor betaalt u bij ons nooit meer dan bij de parkeeraanbieder zelf.

Daarnaast regelt u het goedkoop parkeren Rotterdam Airport voor een groot deel zelf. Doordat u vooraf uw parkeerplaats reserveert, regelt u eigenlijk uw eigen vroegboekkorting. Want, hoe later u boekt, hoe schaarser de plekken, en hoe duurder ze vaak zijn/worden. Dus, door vooraf, online te reserveren kan u tegen het goedkoopste of voordeligste parkeertarief boeken.

Voor het verkrijgen van goedkoop parkeren Rotterdam Airport hoeft u verder geen actie te ondernemen. Ook hoeft u geen speciale codes in te voeren bij het afrekenen. Bij ons krijgt u gelijk het voordeligste tarief te zien. Zodra u dus uw boeking maakt, geniet u automatisch van het goedkoopste tarief wat wij bieden. Wel zo makkelijk!

Het kan natuurlijk ook zijn dat u naar de luchthaven van Rotterdam vertrekt omdat u van plan bent om een langere reis te maken. Hiervoor zult u gebruik moeten maken van lang parkeren Rotterdam Airport. Alles over het lang parkeren rondom of bij het vliegveld van Rotterdam vind je hier.

Wilt u nou ook gebruik maken van goedkoop parkeren Rotterdam Airport, en wilt u zowel geld als tijd besparen? Doe dit dan snel hier.

Rotterdam airport
CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe