Buiten

€46,79

9 dagen parkeren
14-12-2019 tot en met 22-12-2019

Veiligheid en comfort. Dat kunt u verwachten bij Garant Parking Rotterdam. Met hun uiterst voorziene parkeergelegenheden en professionele werknemers staan zij voor u klaar. Vertrekt uw vlucht in de nacht? Geen enkel probleem. Deze parking is 24/7 geopend. Bent u bang voor onvoorziene kosten? Niet nodig. Garant Parking Rotterdam speelt graag open kaart en is altijd transparant. Daarbij hoort ook zekerheid over de prijs en geen kans op verrassingen. U kunt vanuit huis direct richting Rotterdam Airport rijden. 20 minuten voor aankomst belt u met de parkeeraanbieder en zij zullen ervoor zorgen dat een chauffeur voor u klaarstaat. Na een korte voertuig inspectie zal de chauffeur u vervolgens een fijne reis toewensen en de auto parkeren op de parkeerplaats. U kunt direct de terminal binnenlopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw auto.

Valet parking nabij Rotterdam Airport

Garant Parking Rotterdam is gespecialiseerd op het gebied van Valet Parking, voor zowel de particulier als de zakelijke reiziger. De parking is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Dit biedt genoeg ruimte om na uw vlucht nog een kopje koffie te drinken voordat u weer verder wilt reizen. Met de uitstekende Valet service biedt Garant Parking Rotterdam u die zorgeloosheid die u wilt voor uw reis. Wanneer u een reservering heeft geboekt en eenmaal aangekomen bent bij het vliegveld, dan kunt u de chauffeur herkennen aan de bedrijfskleding. De medewerker zal klaarstaan op de afgesproken plaats en tijd. Deze zijn te vinden in de reserveringsbevestiging.

Betrouwbare beroepschauffeurs bij parking

Op de vraag of parkeren bij Garant Parking Rotterdam wel veilig is, kan er direct volmondig ‘ja’ op worden geantwoord. Er wordt enkel gewerkt met betrouwbare beroepschauffeurs. Deze chauffeurs gaan zorgvuldig met uw auto om en weten wat ze doen. Tijdens uw reis zal uw auto geparkeerd staan op een parkeerterrein dat is uitgerust met een slagboom en een hek. Er zullen hierdoor geen onbevoegden het terrein betreden. De autosleutels zullen in een veilige kluis worden opgeborgen. Wilt u liever toch uw sleutel bij u houden? Overweeg dan een Shuttle service en bekijk de andere parkeeraanbieders bij ParkCare. Via ParkCare kunt u gegarandeerd goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport.

Voordelen

24/7 geopend
Beveiligd parkeerterrein
Professionele beroepschauffeurs

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Niet overdekt parkeren
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Rotterdam Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • Garant Parking hek bij terrein
  • Garant Parking parkeerterrein
  • Garant Parking entree

Locatie parkeerterrein

Fuikstraat 6b 3061 LG Rotterdam

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare