Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,3

Frankfurt Parkservice geeft luxe parkeren bij één van de grootste luchthavens van Europa een nieuwe dimensie. Comfort en tevredenheid zijn sleutelwoorden bij de diensten, uitgevoerd door het vriendelijke personeel van het bedrijf. Frankfurt Parkservice is 24/7 geopend om u het altijd het beste te leveren van Valet parking bij de luchthaven van Frankfurt am Main. Geen stress en zorgeloos op vakantie gaan. U kunt wanneer het uitkomt via ParkCare reserveren voor Frankfurt Parkservice. In de reserveringsbevestiging worden alle te volgen stappen op een duidelijke wijze uitgelegd.

Luxe parkeren bij luchthaven van Frankfurt am Main

Valet parking staat echter vooral voor gemak, eenvoud en luxe. Geen moeilijke aanwijzingen of gesleep met koffers dus. Bij het boeken geeft u aan waar de overdracht van uw auto plaatsvindt. Dit is bij terminal 1 of 2 van de luchthaven van Frankfurt am Main, afhankelijk van uw vlucht. Dertig minuten voor uw aankomst bij de gekozen terminal belt u Frankfurt Parkservice op, zodat er een medewerker op u zal staan te wachten bij aankomst. Na de nodige formaliteiten rijdt de medewerker uw auto naar de luxe parkeerplaats, terwijl u direct de terminal binnen kunt lopen. Het zoeken naar een parkeerplaats of een shuttle bus is dus niet van toepassing.

Bij terugkomst staat uw auto voor u gereed

De parkeerplaats van Frankfurt Parkservice is afgesloten en bewaakt. Bij terugkomst van uw reis belt u weer naar Frankfurt Parkservice, zodat uw auto voor de terminal voor u klaarstaat en u gelijk naar huis kunt rijden. Naast deze perfecte service biedt deze parkeeraanbieder ook nog extra diensten. Zo kunt u desgewenst uw auto van binnen en/of van buiten laten wassen en/of reinigen. Als u van deze extra verdienste gebruik wilt maken, kunt u dit aanvinken tijdens het reserveren. Na voltooiing van de reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mail- of spambox. Wanneer u na 24 uur geen mail heeft ontvangen, dan kunt u het beste inloggen in uw account of contact opnemen met ParkCare.

Voordelen

Bewaakt parkeerterrein
Eigen vervoer tot aan terminal
Overdekt is mogelijk
Auto wassen tegen meerprijs mogelijk

Nadelen

Vooraf reserveren
Sleutels afgeven

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Frankfurt am Main Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeerstrook Parkservice Frankfurt
  • Parkeerplaatsen Parkservice Frankfurt
  • Overzicht parkeerterrein Parkservice Frankfurt
  • Overdekt parkeerterrein Parkservice Frankfurt
  • Ingang Parkservice Frankfurt
  • Geparkeerde auto's Parkservice Frankfurt

Locatie parkeerterrein

60547 Frankfurt

Laatste ervaring

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
8,3

Beoordeeld door 113 Klanten
Afstand
10,0
Vriendelijk personeel
8,0
Prijs/kwaliteit
7,0
Totaal
8,0
Maartens
2017-03-31 11:58:00

Na een lange autorit wel prettig dat je niet al te veel hoeft na te denken bij het vliegveld

Afstand
10
Personeel vriendelijkheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Totaal
8,3

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare