Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Met Fly Parks Bremen bent u vliegensvlug bij Bremen Airport. U kunt tegen een lage prijs uw auto parkeren bij Fly Parks Bremen om vervolgens door een shuttle bus met uw reispartners naar het vliegveld te worden gebracht. De shuttle bus is gratis tot en met acht personen. Reist u met meer dan acht personen? Dan kunt u natuurlijk ook eerst uw medereizigers bij het vliegveld afzetten en dan naar de parkeerplaats reizen.

Binnen 4 minuten bij Bremen Airport

Zodra u een parkeerplaats van Fly Parks Bremen reserveert, zult u een bevestigingsbewijs ontvangen in uw mailbox. Hier staan ook de contactgegevens van de parkeeraanbieders. 20 minuten voordat u arriveert belt u naar de parkeeraanbieder. Zij zullen er dan voor zorgen dat er een shuttle bus voor u klaarstaat. Bij aankomst helpen medewerkers van Fly Parks Bremen u met het in- en uitladen van uw bagage in de shuttle bus. De bus met airconditioning zal u dan binnen 4 minuten naar de luchthaven van Bremen brengen. Deze shuttle bus rijdt 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Dichtbij Bremen Airport parkeren is dus goed mogelijk met deze parkeerlocatie. De autosleutels kunt u in eigen bezit houden tijdens de reis.

Elektrische oplaadpunten aanwezig

Op het open parkeerterrein van Fly Parks Bremen kunt u uw elektrische auto opladen. Er zijn diverse oplaadpunten aanwezig op het terrein. Het terrein wordt tevens elke dag en nacht bewaakt. Zo is er personeel aanwezig en hangen er diverse camera’s die het gehele terrein in de gaten houden. Boek direct uw parkeerplaats bij Fly Parks Bremen voordat alles volgeboekt is. Bij vragen kunt u onze veelgestelde vragen bekijken of contact opnemen met onze klantenservice.

Voordelen

Camerabewaking aanwezig
24/7 geopend
Binnen 4 minuten bij de luchthaven
Autosleutels behouden

Nadelen

Niet overdekt parkeren
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Bremen Airport

4 Minuten
Shuttlebus
  • Toegang tot parkeerterrein Fly Parks Bremen

Locatie parkeerterrein

August-Dubbers-Straße 1
28199 Bremen

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare