Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Met Fly Parks Bremen bent u vliegensvlug bij Bremen Airport. U kunt tegen een lage prijs uw auto parkeren bij Fly Parks Bremen om vervolgens door een shuttle bus met uw reispartners naar het vliegveld te worden gebracht. De shuttle bus is gratis tot en met acht personen. Reist u met meer dan acht personen? Dan kunt u natuurlijk ook eerst uw medereizigers bij het vliegveld afzetten en dan naar de parkeerplaats reizen.

Binnen 4 minuten bij Bremen Airport

Zodra u een parkeerplaats van Fly Parks Bremen reserveert, zult u een bevestigingsbewijs ontvangen in uw mailbox. Hier staan ook de contactgegevens van de parkeeraanbieders. 20 minuten voordat u arriveert belt u naar de parkeeraanbieder. Zij zullen er dan voor zorgen dat er een shuttle bus voor u klaarstaat. Bij aankomst helpen medewerkers van Fly Parks Bremen u met het in- en uitladen van uw bagage in de shuttle bus. De bus met airconditioning zal u dan binnen 4 minuten naar de luchthaven van Bremen brengen. Deze shuttle bus rijdt 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Dichtbij Bremen Airport parkeren is dus goed mogelijk met deze parkeerlocatie. De autosleutels kunt u in eigen bezit houden tijdens de reis.

Elektrische oplaadpunten aanwezig

Op het open parkeerterrein van Fly Parks Bremen kunt u uw elektrische auto opladen. Er zijn diverse oplaadpunten aanwezig op het terrein. Het terrein wordt tevens elke dag en nacht bewaakt. Zo is er personeel aanwezig en hangen er diverse camera’s die het gehele terrein in de gaten houden. Boek direct uw parkeerplaats bij Fly Parks Bremen voordat alles volgeboekt is. Bij vragen kunt u onze veelgestelde vragen bekijken of contact opnemen met onze klantenservice.

Voordelen

Camerabewaking aanwezig
24/7 geopend
Binnen 4 minuten bij de luchthaven
Autosleutels behouden

Nadelen

Niet overdekt parkeren
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Bremen Airport

4 Minuten
Shuttlebus
  • Toegang tot parkeerterrein Fly Parks Bremen

Locatie parkeerterrein

August-Dubbers-Straße 1
28199 Bremen

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1069 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare