Buiten

9 dagen parkeren
29-05-2018 tot en met 06-06-2018

Met Fly Park Bremen bent u vliegensvlug bij Schiphol. U kunt tegen een lage prijs uw auto parkeren bij Fly Park Bremen en vervolgens brengt een shuttle bus u en uw reispartners naar het vliegveld. De shuttle bus is gratis tot en met acht personen. Reist u met meer dan acht personen? Dan kunt u eerst uw medereizigers bij het vliegveld afzetten en dan naar de parkeerplaats reizen, als u niet extra wilt betalen voor de shuttle bus.

Binnen 3 minuten bij Bremen Airport

Zodra u een parkeerplaats boekt van Fly Park Bremen, dan zult u een bevestigingsbewijs ontvangen in uw mailbox. Hier staan ook de contactgegevens van de parkeeraanbieders. U belt 20 minuten voordat u arriveert naar de parkeeraanbieder. Zij zullen er dan voor zorgen dat er een shuttle bus voor u klaarstaat. Bij aankomst helpen medewerkers van Fly Park Bremen u met de bagage uit- en inladen in de shuttle bus. De bus met airconditioning zal u dan binnen 3 minuten naar de luchthaven van Bremen brengen. Deze shuttle bus rijdt 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Dichtbij Bremen Airport parkeren is dus goed mogelijk met deze parkeerlocatie. De autosleutels kunt u in eigen bezit houden tijdens de reis.

Elektrische oplaadpunten aanwezig

Op het open parkeerterrein van Fly Park Bremen kunt u uw elektrische auto opladen. Er zijn diverse oplaadpunten aanwezig op het terrein. Het terrein wordt tevens elke dag en nacht bewaakt. Zo is er personeel aanwezig en hangen er diverse camera’s die het gehele terrein in de gaten houden. Boek direct uw parkeerplaats bij Fly Park Bremen voordat alles volgeboekt is. Bij vragen kunt u onze veelgestelde vragen bekijken of contact opnemen met onze klantenservice.

Voordelen

Camerabewaking aanwezig
24/7 geopend
Binnen 3 minuten bij de luchthaven
Autosleutels behouden

Nadelen

Niet overdekt parkeren
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Bremen Airport

6 Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

August-Dubbers-Straße 1
28199 Bremen

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1057 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare