Buiten

€62,40

9 dagen parkeren
13-12-2019 tot en met 21-12-2019

Dichtbij Eindhoven Airport parkeren, wie wil dat nou niet? Met de goede services van Euro-Parking Eindhoven wordt dit nóg mooier! Niet alleen parkeert u op steenworp afstand van de terminal van Eindhoven Airport, ook krijgt u de optie om deze afstand te overbruggen met een valet service. U rijdt dan rechtstreeks naar het vliegveld. Een medewerker van Euro-Parking Eindhoven haalt uw auto daar op. Deze chauffeur rijdt naar het parkeerterrein en hierdoor heeft u na de auto-overdracht geen omkijken meer naar uw auto. Indien u ervoor kiest om zelf uw auto te parkeren, dan hoeft u slechts 3 minuten te lopen richting de luchthaven.

Op loopafstand mét valet parkeerservice

Dankzij de gratis valet service die u wordt aangeboden, kunt u uzelf een ongemakkelijke loopafstand besparen met zware bagage. Ook komt deze valet service van pas wanneer u slecht ter been bent. U belt 30 minuten voor aanvang naar de parkeeraanbieder en zij zullen u opwachten bij de terminal. Samen bekijken jullie de auto en vullen een formulier in om de status van de auto vast te leggen. De chauffeur van Euro-Parking Eindhoven zal u vervolgens een hand geven en u een fijne reis wensen. Uw reis kan nu echt beginnen.

Elektrisch opladen mogelijk op parkeerterrein

Euro-Parking Eindhoven kent vele services en één van de meestgebruikte services is de elektrische oplaadpaal voor auto’s. Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of u uw auto wilt elektrisch opladen. Het parkeerterrein is dag en nacht beveiligd door de camerabewaking. Deze camera’s houden het gehele terrein in de gaten. Vanaf 05.00 komt het personeel de camera’s versterken en verder worden er regelmatig patrouilles gelopen. Het personeel is de hele dag aanwezig tot en met één uur na de laatste landing bij Eindhoven Airport. Bij vragen kunt u deze ter plekke stellen aan het vriendelijke personeel. Naast deze goede veiligheidsmaatregelen, biedt Euro-Parking Eindhoven u ook een wasservice aan. Op de parkeerplaats heeft Euro-Parking Eindhoven haar eigen wasstraat. Hier is het mogelijk om uw interieur, exterieur of beiden te laten reinigen. Wilt u hier gebruik van maken? Geef het aan op het reserveringsformulier.

Voordelen

Gratis valet service
Diverse reinigingsmogelijkheden
Op loopafstand van het vliegveld
Elektrisch oplaadpunt aanwezig

Nadelen

Vooraf online betalen niet mogelijk
Niet overdekt parkeren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Eindhoven Airport

3 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeerplekken Euro-Parking

Locatie parkeerterrein

Luchthavenweg 81
5657 EA Eindhoven
Netherlands

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare