Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Emlak AG Keulen kenmerkt zich door de goede service die wordt aangeboden. U hoeft uw sleutel niet af te geven en kunt zelfs ervoor kiezen om de sleutel van uw persoonlijke garagebox mee te nemen met een borgbedrag. Bij terugkomst krijgt u de borg weer terug als de box in goede staat weer wordt afgeleverd. Hiermee heeft u de overdekte parkeerplek van uw auto helemaal zelf in de hand. Dat maakt Emlak AG Keulen erg populair onder parkeerders bij Keulen Airport. De parkeerplaatsen zijn snel uitverkocht dankzij de mooie prijs-kwaliteitsverhouding en de gunstige ligging. In slechts 5 minuten bent u al bij het vliegveld vanaf de parkeerplaats.

Pendeldienst parkeerplaats naar Keulen Airport

Indien u 14 dagen van tevoren een parkeerplaats reserveert, ontvangt u een parkeerplek inclusief shuttle bus naar het vliegveld. Deze transfer is voor maximaal twee personen. Daarom raden wij aan om van tevoren de passagiers alvast bij het vliegveld af te zetten en daarna uw auto bij Emlak AG Keulen te parkeren. Hierdoor kunt u goedkoop parkeren bij vliegveld Keulen zonder extra kosten te hoven betalen voor de shuttle. Op elk moment van de dag kunt u uw auto parkeren. Let hierbij op dat er extra kosten verbonden zijn aan de pendeldienst tussen 03.00 en 08.00 uur. Op het reserveringsformulier kunt u aangeven hoe laat u wenst te parkeren en weer opgehaald dient te worden van het vliegveld.

Verlichte garageboxen

De garageboxen zijn voorzien van goede verlichting waardoor u nooit in het donker hoeft te tasten. Er hangen tevens camera’s die het overzicht houden over de boxen. Elke box heeft een gesloten hekwerk ervoor waardoor niemand dan uzelf bij uw auto kan. Hiermee wordt inbraak goed tegengehouden. Wanneer u ter plekke vragen heeft, dan kunt u altijd terecht bij het personeel. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen in de week aanwezig. Boek uw parkeerplek nabij het vliegveld via ParkCare en geniet van de laagste prijsgarantie!

Voordelen

Beveiligde parkeerplekken
Verlichting bij garageboxen
Autosleutels meenemen
Overdekt parkeren

Nadelen

Shuttle bus voor max 2 personen
Geen elektrische oplaadpunten
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Keulen Airport

5 Minuten
Shuttlebus
  • Emlak AG Keulen Buitenaanzicht parkeergarage
  • Emlak AG Keulen Oprit naar overdekte parkeerplaats
  • Binnenkant parkeergarage Emlak AG Keulen
  • Gereserveerde parkeerplekken bij Emlak AG Keulen

Locatie parkeerterrein

Kaiserstraße 51
51145 Köln
Duitsland

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare