Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Parkeren op een officiële parkeerplaats van Eindhoven Airport tegen een laag tarief: het kan bij Eindhoven Airport P8. Dit terrein is makkelijk te bereiken en ligt op een afstand van zo’n tien minuten van het vliegveld. Voer de transfer naar de terminal is er een shuttle bus beschikbaar, waarvan u kosteloos gebruik kunt maken. Boek nu uw parkeerplaats op Eindhoven Airport P8 bij ParkCare.

Goedkoop lang parkeren dichtbij het vliegveld

Eindhoven Airport P8 is de voordeligste manier van parkeren bij het vliegveld van Eindhoven. Doordat de parkeerplaatsen wat verder van Eindhoven Airport af liggen, kunt u hier tegen een laag tarief parkeren. Daarom wordt deze parking ook wel Budget Parking genoemd. Het voordeel van dit officiële parkeerterrein is dat u gebruik kunt maken van een gratis shuttle bus. Deze bus rijdt drie keer per uur, dus u hoeft nooit langer dan twintig minuten te wachten. Het ritje van de parkeerplaats naar de luchthaven kost zo’n tien minuten. Als u liever wilt lopen naar de terminal, reserveer dan een parkeerplaats bij Eindhoven Airport P3. Er is geen personeel aanwezig op de parkeerplaatsen Eindhoven Airport P8 en ze zijn niet overdekt. Wel zijn ze beveiligd door middel van camera’s. Uw autosleutels inleveren is niet nodig.

Budget parking online reserveren

Bij ParkCare kunt u diverse aanbieders bij Eindhoven Airport met elkaar vergelijken en de aanbieder van uw keuze direct reserveren. Kies voor een parkeerplaats bij Eindhoven Airport P8 als u een beperkt budget heeft, maar wel wilt parkeren op een officieel parkeerterrein van de luchthaven. Bij ParkCare reserveert u Budget Parking en vele andere parkeerplaatsen altijd tegen een voordelig tarief.

Voordelen

Camerabewaking aanwezig
24/7 geopend
Officiële parkeeraanbieder

Nadelen

Vooraf reserveren
Niet overdekt parkeren
Geen personeel aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Eindhoven Airport

10 Minuten
Shuttlebus
  • Eindhoven Airport P8
  • Eindhoven Airport

Locatie parkeerterrein

Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare