Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Het parkeerterrein Eindhoven Airport P5 is een van de goedkopere parkeermogelijkheden van Eindhoven Airport. Toch liggen de parkeerplaatsen op loopafstand van de terminal. Deze combinatie maakt Bronze Parking bij Eindhoven Airport P5 voordelig en tegelijkertijd comfortabel en snel. Niet alleen parkeert u op een officieel terrein van vliegveld Eindhoven, u bent ook nog eens binnen zeven minuten na parkeren klaar om in te checken. Als dit is wat u zoekt, reserveer dan nu uw parkeerplaats bij ParkCare.

Snel en goedkoop de auto parkeren

Niemand wil op de dag van een vliegreis veel tijd kwijt zijn aan het parkeren van de auto. Park & Walk biedt de uitkomst voor mensen die zo snel mogelijk willen parkeren. Doordat Eindhoven Airport P5 op slechts zeven minuten lopen van de terminal ligt, kunt u snel gaan inchecken nadat u heeft geparkeerd. U hoeft niet op een shuttle bus te wachten. Het terrein Eindhoven Airport P4 bevindt zich ook op zeven minuten lopen van de terminal. De parkeerplaatsen op P4 zijn echter overdekt, waardoor ze iets duurder zijn dan die op P5. Eindhoven Airport P5 is dan ook perfect als u vlakbij de terminal wilt parkeren, maar wel met een beperkt budget te maken heeft. De parkeerplaatsen zijn niet bemand door personeel. Wel hangen er beveiligingscamera’s bij de parkeerplaatsen. Over de veiligheid van uw auto hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken. De autosleutels houdt u bovendien gewoon op zak tijdens uw reis.

Vergelijk en reserveer uw parkeerplaats bij Eindhoven Airport

Bij ParkCare kunt u verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. U kunt tevens uw parkeerplaats hier reserveren, altijd voor een voordelige prijs. Ook Eindhoven Airport P5 kunt u natuurlijk rechtstreeks bij ons boeken. Begin uw reis zonder stress en reserveer op tijd uw parkeerplaats.

Voordelen

Officiële parkeerplaats van het vliegveld
Op loopafstand van de terminal
Sleutel niet inleveren
Camerabewaking aanwezig

Nadelen

Overdekt niet mogelijk
Geen personeel aanwezig
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Eindhoven Airport

7 Minuten
Shuttlebus
  • Eindhoven Airport
  • Eindhoven Airport

Locatie parkeerterrein

Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1063 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare