Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Bij Eindhoven Airport P4 parkeert u niet in de open lucht, maar in een parkeergarage. Dit is het enige officiële terrein van Eindhoven Airport dat overdekt is. Op een loopafstand van slechts zeven minuten van de luchthaven liggen de parkeerplaatsen. U bent dan ook niet afhankelijk van vervoer om bij de terminal te komen. Wilt u graag overdekt parkeren tegen een laag tarief? Reserveer dan nu uw parkeerplaats op Eindhoven Airport P4.

De voordelen van Bronze Parking

Parkeren op Eindhoven Airport P4, net als op Eindhoven Airport P5, wordt ook wel Bronze Parking genoemd. Beide terreinen bevinden zich op zeven minuten lopen, maar alleen op P4 kunt u een overdekte parkeerplaats reserveren. U betaalt hier een kleine meerprijs voor. Wel is uw auto dan bescherm tegen regen, wind en andere weersomstandigheden. De parkeerplaatsen zijn beveiligd door middel van videocamera’s. Er is geen personeel ter plaatse, dus u hoeft uw autosleutels niet in te leveren. Eindhoven Airport P4 is gemakkelijk te bereiken. Nadat u heeft geparkeerd, loopt u in zo’n zeven minuten van de parkeerplaats naar de terminal. Doordat er geen shuttle bus nodig is, hoeft u minder tijd in te calculeren om van de parkeerplaats naar de terminal te komen. U heeft immers niet te maken met wachttijden.

Overdekt parkeren op een officieel terrein

Eindhoven Airport P4 is een officieel parkeerterrein van de luchthaven Eindhoven en het ligt er daarom ook vlakbij. Het is ook mogelijk om een goedkopere parkeerplaats te reserveren. U zou bijvoorbeeld voor Eindhoven Airport P8 kunnen kiezen. Reserveer bij ParkCare uw parkeerplaats tegen een lage prijs en u weet zeker dat u een plekje hebt op het terrein van uw keuze.

Voordelen

Officiële parkeerplaats van het vliegveld
Camerabewaking aanwezig
Overdekt parkeren

Nadelen

Geen permanente bewaking
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Eindhoven Airport

7 Minuten
Shuttlebus
  • Eindhoven Airport P4
  • Eindhoven Airport P4
  • Eindhoven Airport P4
  • Eindhoven Airport P4
  • Eindhoven Airport
  • Eindhoven Airport

Locatie parkeerterrein

Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare