EazzyPark Schiphol

29/09/2021 om 10:00 t/m 06/10/2021 om 10:00 (Wijzig data)

Bij Eazzypark parkeert u makkelijk, veilig en voordelig in de buurt van Schiphol. Een geschikte parkeerplek vinden in de buurt van Schiphol kan soms nogal een opgave zijn. Het is niet fijn als u veel moet betalen. Daarentegen wilt u ook niet te ver van het vliegveld af parkeren. Daarnaast is het ook belangrijk dat de parkeerlocatie veilig is om uw auto voor langere tijd te parkeren. Vindt u het vooral belangrijk dat uw parkeeroptie in de buurt van Schiphol veilig en voordelig is? Dan is Eazzypark Schiphol een uitstekende optie! 

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • Dichtbij het vliegveld

Adres
Kruisweg 415, 1437 CJ, Rozenburg

Elektrische oplaadpunten:Ja
Parkeerplaatsen:350+
Maximale doorrijhoogte:2,00
Bewaakt parkeren:Ja

Veiligheid en service

U kent Eazzypark misschien al van hun parkeerservices bij Eazzypark Eindhoven Airport. Eazzypark is ook actief in de omgeving van Schiphol. Bij de vestiging Schiphol draait het, net als in Eindhoven, om service en veiligheid. Het parkeerterrein van deze aanbieder is uitstekend bewaakt met camera's, bemanning en een omheining. Er wordt hier dus goed op uw auto gepast terwijl u op reis bent. Om uw reis zo aangenaam mogelijk te beginnen, kunt u uw auto veilig achterlaten op een bewaakt parkeerterrein. Een van de chauffeurs brengt u vervolgens met een shuttlebus naar de vertrekhal. Op de dag dat u terugkomt van uw reis wordt u vanaf de vertrekhal weer opgehaald met een shuttlebus. De chauffeur brengt u dan naar het parkeerterrein waar uw auto weer klaar staat, dit is een kleine 5 minuten rijden vanaf de luchthaven. De medewerkers van Eazzypark Schiphol staan u ook graag te hulp met het in- en uitladen van uw bagage.

Op uw gemak aan uw reis beginnen

De shuttle service van Eazzypark Schiphol is ideaal omdat u uw auto zonder zorgen op hun bewaakte parkeerterrein kunt achterlaten. Ook hoeft u niet zelf te rijden naar het drukke Schiphol, maar u wordt vanaf het parkeerterrein gebracht door een van de ervaren chauffeurs. Zo kunt u in alle rust aan uw reis beginnen. Bij terugkomst hoeft u alleen even te bellen naar Eazzypark Schiphol. Zij zorgen er dan voor dat u wordt opgehaald bij de vertrekhal. De Eazzypark Shuttle service kunt u gemakkelijk bij ons reserveren. U kunt onder andere betalen met iDEAL, Visa of Mastercard. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Bewaker ter plaatse
 • 24/7 open
 • Beveiligd parkeren
 • Elektrisch laadstation

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 4.4km naar vertrekhal

Ervaringen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

9.3
Beoordeeld door 5 klanten
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 8
Totaal 9.3
theo zijlstra
Super, en mocht de autosleutel bij me houden omdat t nog niet erg druk was
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Lisse Horemans
Top. Heel vlotte service en heel betrouwbaar. Slechts 5 min van Schiphol
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Ismael Aouraghe
Zeer vriendelijke mensen en alles correct verlopen.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Walla Al Jaboury
Goede service, vriendelijke en behulpzame chauffeurs en de prijs is redelijk. Het wachten bij terugkomst van vakantie (in de nacht) was alleen minder. Dat duurde uiteindelijk 25 min ipv 10 minuten.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
7.5
Totaal
9.2
ernst de wolff
De prijs en de afstand tot het vliegveld is prima. Van te voren werd er tegen mij gezegd. Maak een foto van je kilometer stand. Vooraf had ik dat gedaan. Toen ik terug kwam van vakantie zag ik dat er 10 kilometer meer op de teller stond. Ik vind het heel vreemd dat er 10 kilometer gereden. Het verplaatsen van mijn auto vond ik al niet eens nodig. Ik kon hem ook zelf op de plek neerzetten. Ik snap het niet. Op google krijgen jullie een hoog cijfer Ik hoor graag een reactie van jullie ernstdewolff@hotmai.com
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
2.5
Totaal
7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe