Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Vliegveld Düsseldorf staat bekend om de goedkope vluchten. Als u een beperkt budget heeft dan komt u al snel terecht bij vluchten vanuit Düsseldorf Airport. Toch zal het jammer zijn als hier hele hoge parkeertarieven tegenaan hingen. Gelukkig is dat niet zo bij Düsseldorf Airport P7. Hier parkeert u centraal en dichtbij de terminal. In twee minuten loopt u naar de terminal. Hierbij hoeft u niet door regen en wind, maar kunt u comfortabel via een overdekte voetgangersbrug lopen naar de Check-In. Ideaal voor zakelijke reizigers die geen tijd te verliezen hebben.

Overdekt parkeren aan Düsseldorf terminal

Düsseldorf Airport P7 is erop gericht dat het parkeren snel en soepel verloopt. Hierdoor kunt u ervan op aan dat de borden goed aangeven waar de parking is en ook dat de entree comfortabel zal verlopen. Bij de ingang zijn drie slagbomen, deze leiden u via een directe weg naar de terminal. Ook op de terugweg zal het uitrijden eenvoudig verlopen. U kunt het beste uw reserveringsbevestiging bij de hand houden zodat u met uw QR-code uit kunt checken. Parkeren bij Düsseldorf Airport P7 betekent snel parkeren en comfortabel vertrekken. Online een parkeerplaats boeken heeft niet als enige voordeel dat het bij de parkeergarage zelf sneller gaat, ook is het goedkoper. Op locatie een parkeerplaats betalen is doorgaans altijd duurder.

Hotelovernachtingen bij Düsseldorf Airport

Deze parkeergarage heeft plaats voor meer dan 3.000 auto’s. Daarbij is de parking 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Als u een nacht van tevoren aanwezig wilt zijn dichtbij het vliegveld, dan kunt u gebruikmaken van één van de drie hotels dichtbij Düsseldorf Airport: Het Sheraton Dusseldorf Airport Hotel, Avidon Design Hotel en het Lindner Hotel Airport. Boek bij ParkCare nu uw parkeerplaats en heb de garantie dat u op de dag van het parkeren een parkeerplaats heeft. Dat voor de laagste prijs. Als u vragen heeft over het parkeren, de website of een parkeeraanbieder, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of bekijk onze veelgestelde vragen.

Voordelen

Overdekt parkeren
Camerabewaking aanwezig
Stroomstations aanwezig voor elektrische auto's
24/7 geopend

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Maximale inrijhoogte 2 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

2 Minuten
Shuttlebus
  • Düsseldorf Airport P7
  • Düsseldorf Airport P7
  • Düsseldorf Airport P7

Locatie parkeerterrein

Flughafenstraße 105
40474 Düsseldorf

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare