Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Lang parkeren bij Düsseldorf Airport. Dat doe je nergens anders dan bij Düsseldorf Airport P25. Met de korte afstand naar de terminal van maar 2 minuten kunt u vanaf de parkeerplaats al de vliegactiviteiten zien. Deze korte afstand maakt dit parkeerterrein ook ideaal voor ophalers en wegbrengers. De reizigers kunnen direct de terminal uitlopen en naar uw auto lopen. Er geldt geen maximale doorrijhoogte voor dit parkeerterrein. Dat maakt deze parking uiterst geschikt voor hoge auto’s.

Lang parkeren bij vliegveld Düsseldorf

Er zijn 365 parkeerplaatsen beschikbaar bij Düsseldorf Airport P25. In de zomerperiode zijn alle parkeerterreinen bij Düsseldorf Airport snel vol. Daarom adviseren wij om direct een parkeerplek te boeken nadat u de vluchtgegevens heeft ontvangen. Hiermee heeft u gegarandeerd een parkeerplek. Bespaar tevens geld door online een parkeerplaats te boeken. Vooral als u lang wilt parkeren bij het vliegveld is het handig om online te reserveren. Zo weet u precies waar u gaat parkeren en hoeveel u dat gaat kosten. U komt dan niet op de dag van het parkeren voor verrassingen te staan. Het parkeerterrein is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. U bent met 2 minuten bij de terminal en dus niet afhankelijk van openbaar vervoer.

Routebeschrijving vanaf de snelweg A44

Het vliegveld van Düsseldorf is zeer makkelijk te bereiken. U neemt vanaf de snelweg A44 de afslag ‘Flughafen Düsseldorf’. Na deze afslag volgt u de borden met ‘Ankuft’ erop. Zodra u bij de volgende splitsing aankomt kunt u links aanhouden, dit is richting ‘Airport City’. U zult bij een rotonde uitkomen. Verlaat deze rotonde richting de volgende rotonde. Bij de tweede rotonde neemt u de tweede afslag. Vervolgens kunt u de borden P25 volgen. Wanneer u online heeft gereserveerd hoeft u niet meer langs de betaalautomaat, maar kunt u middels een QR-code direct doorrijden. U betaalt immers vooraf. Hoe makkelijk is dat?

Voordelen

Geen maximale doorrijhoogte
24h per dag geopend
Parkeerplaats geschikt voor lang parkeren
Camerabewaking en verlichting aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Onoverdekt parkeren
Geen gehandicaptenparkeerplaatsen

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

2 Minuten
Shuttlebus
  • Düsseldorf Airport P25
  • Düsseldorf Airport P25
  • Düsseldorf airport

Locatie parkeerterrein

Flughafenstraße 105
40474 Düsseldorf

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare