Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Veel mensen willen een korte reistijd tussen de parkeerplaats en het vliegveld van Düsseldorf. Bij Düsseldorf Airport P24 kan dit. De grote parkeerplaats ligt op 3 minuten afstand van Düsseldorf Airport. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met een lange rit naar de luchthaven, maar kunt u genieten van de gedachte dat u binnen no-time bij de terminal bent en uw reis kan beginnen. Iedere 20 minuten vertrekt er vanaf de parkeerplaats een shuttle bus naar het vliegveld. U hoeft voor deze bus niet extra te betalen. De shuttle bus is een stukje service van Düsseldorf Airport P24.

Lang parkeren bij Düsseldorf Airport

Voor degene die een lange reis voor de boeg heeft, is het natuurlijk fijn als de parkeerkosten niet te hoog liggen. Lang parkeren bij Düsseldorf Airport is zeer eenvoudig en goedkoop bij deze aanbieder. Parkeer uw auto op deze grote parking die maar liefst 1.100 parkeerplaatsen tot haar beschikking heeft. Ondanks de grootte van deze parking zijn de plaatsen snel vol. Boek daarom snel uw parkeerplaats op het Parkvogel-parkeerterrein P24 en geniet van de vele voordelen die online boeken met zich meebrengt. Online liggen de parkeertarieven vaak een stuk lager dan wanneer u bij de parking zelf een parkeerplaats probeert te regelen.

Snel parkeren en snel vertrekken

Betaal vooraf de reserveringskosten en heb daarbij de garantie dat u op de dag van het parkeren een parkeerplaats heeft. Vooral in de vakantieperiodes is het erg druk bij Düsseldorf Airport. Dit maakt het vinden van een parkeerplek ter plekke zeer lastig. Door het vooraf te regelen, heeft u niet alleen gegarandeerd een plek, ook heeft u niet de stress van het zoeken naar een parkeerplaats. U weet direct waar u gaat parkeren en hoeveel u dat gaat kosten. Als u de kosten zo laag mogelijk wilt houden, kunt u het beste zo vroeg mogelijk boeken. Hoe eerder u boekt, hoe lager de prijzen zijn. Lees nog meer tips in ons overzicht met parkeertips. De parkeerkosten kunt u betalen wanneer u de parking uitrijdt.

Voordelen

Officiele parkeeraanbieder
Op 3 min. afstand
Mindervaliden parkeerplaatsen beschikbaar
24/7 geopend

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Niet overdekt parkeren
Parkeerkosten niet direct betalen

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

3 Minuten
Shuttlebus
  • Düsseldorf Airport P24
  • Düsseldorf Airport P24
  • Düsseldorf airport

Locatie parkeerterrein

Frachtstraße 25
40474 Düsseldorf
Duitsland

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare