Buiten

9 dagen parkeren
27-06-2018 tot en met 05-07-2018

Düsseldorf Airport P23 grenst direct aan de terminal. Deze parking is voornamelijk ideaal bij luchtreizigers die geld willen besparen op het parkeren bij Düsseldorf Airport en de extra transfer naar het vliegveld. Bij Düsseldorf Airport P23 parkeert u goedkoop en kunt u lopend naar de terminal van Düsseldorf Airport. Het is slechts 10 minuten lopen. Met deze 10 minuten bespaart u veel geld. Als u liever wel met een shuttle bus reist en/of dichterbij dan kunt u Düsseldorf Airport P24 of Düsseldorf Airport P4 bekijken.

Goedkoop parkeren 24/7 per dag

Door de iets langere afstand liggen de prijzen van de parking lager dan bij andere parkeerterreinen. Dit heeft echter geen invloed op de veiligheid van het parkeerterrein. Het terrein van Düsseldorf Airport P23 is beveiligd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto tijdens uw reis. Daarentegen kunt u lekker genieten van uw vakantie/zakenreis en bij terugkomst weer zelf naar uw auto lopen en naar huis rijden. Het fijne van deze parking is dat u niet afhankelijk bent van een transfer. U bepaalt zelf wanneer u naar uw auto loopt zonder te hoeven overleggen met de parkeeraanbieder.

Zekerheid van een parkeerplaats

De aantrekkelijke voorwaarden van Düsseldorf Airport P23 ontgaan niet veel mensen. Daarom wordt de parking met name in de zomerperiode snel volgeboekt. Reserveer daarom vooraf uw parkeerplaats zodat u de zekerheid heeft van een plek. U betaalt hierbij alleen de reserveringskosten en kunt net zoals u gewend bent bij het parkeren de parkeerkosten bij de uitrit betalen. Deze parking is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Het heeft 2 gehandicaptenparkeerplaatsen en geen beperkte inrijhoogte. U parkeert immers uw auto op een open parkeerterrein.

Voordelen

Ideaal voor lang parkeren
24/7 geopend
Sleutel niet inleveren
Gehandicapten parkeerplaatsen aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren
Niet overdekt parkeren
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

10 Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

Kalkumer Straße 204
40468 Düsseldorf

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare