Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Wie goedkoop wil parkeren bij vliegveld Düsseldorf kan het beste parkeren bij Düsseldorf Airport P22. Door deze gunstige prijzen houdt u een leuk zakcentje over om te spenderen op uw geplande reis. Op dit parkeerterrein zijn er 123 parkeerplaatsen tot uw beschikking. Wees er echter snel bij, want door de lage prijzen zit de parking snel vol.

Profiteer van de gunstige parkeertarieven

Vaak kijken mensen raar op als je het hebt over gunstige parkeertarieven bij het vliegveld. Deze mensen betalen echter pas ter plaatse hun parkeerkosten zonder vooraf te reserveren. De mensen die wél vooraf reserveren weten het grote gemak daarvan en profiteren van de lage prijzen en een goede parkeerplaats. Bij Düsseldorf Airport P22 reserveert u online een parkeerplek en kunt u in de buurt van de uitgang de parkeerkosten betalen bij één van de kassa’s. Vanaf het parkeerterrein is het slechts 2 minuten lopen naar de terminal. Ideaal voor mensen met zware koffers die niet lang willen sjouwen. Dit maakt lang parkeren bij vliegveld Düsseldorf dus zeer comfortabel en eenvoudig. U bent niet afhankelijk van een shuttle bus en kunt dus zelf bepalen wanneer u naar de terminal gaat lopen.

Parkeerterrein met ruime parkeerplaatsen

De parking dient zich uitstekend voor extra hoge voertuigen. Het is een open parkeerterrein waardoor u geen rekening hoeft te houden met een beperkte inrijhoogte. De parkeerplekken zelf hebben een breedte van ongeveer 2,30 meter. Op het terrein van Düsseldorf Airport P22 zijn er twee gehandicaptenparkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn op elk moment van de dag bereikbaar aangezien deze parking 24 uur per dag en 7 dagen in de week is geopend. Zorg nu dat u met zekerheid een parkeerplaats heeft, ook in de drukke periodes, door vooraf te reserveren bij ParkCare. Laagste prijs voor lang parkeren. Wilt u graag iets meer luxe bekijk dan Düsseldorf Airport P3.

Voordelen

24/7 geopend
Sleutel niet inleveren
Gehandicapten parkeerplaatsen beschikbaar
Ideaal voor lang parkeren

Nadelen

Vooraf reserveren
Niet overdekt parkeren
Geen elektrisch oplaadpunt aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

2 Minuten
Shuttlebus
  • Düsseldorf Airport P22

Locatie parkeerterrein

Flughafenstraße 120 40474 Düsseldorf

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare