Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Central Parking Schiphol is nabij het vliegveld en een fijne parkeerplaats voor degenen die goedkoop willen parkeren bij Schiphol. Dit komt doordat de parking net buiten Schiphol gevestigd zit en zij u een Shuttle service aanbieden. Bij de Shuttle service parkeert uzelf de auto en wordt u met 7 minuten naar het vliegveld gebracht met een transfer. Het mooie hiervan is dat u daar niet extra voor hoeft te betalen! De shuttle bus zit bij de prijs inbegrepen. Over de openingstijden hoeft u zich geen zorgen te maken, de parking is 24/7 geopend. De sleutel dient u in te leveren na het parkeren.

Al meer dan vijf jaar een betrouwbare parking

Acht jaar geleden begon Central Parking Schiphol met het aanbieden van parkeerplaatsen. Met een grote passie voor auto’s en een goede visie op de markt, kocht de eigenaar destijds een stuk grond dichtbij Schiphol. Tegenwoordig is Central Parking niet meer weg te denken uit het straatbeeld onder de parkeeraanbieders in de buurt van Schiphol. Door de hoeveelheid concurrentie, blijft de prijs laag. Dit doet echter niks ten onder van de klantvriendelijkheid. Bij Central Parking Schiphol geloven zij in de kracht van persoonlijke service en aandacht voor zowel de klant als zijn of haar voertuig. Uw auto zal met de grootste zorg worden behandeld en ook voor u wordt de parkeerervaring zo comfortabel mogelijk gemaakt. De chauffeurs die in dienst zijn, weten waar ze het over hebben. Ze zijn intern opgeleid en stralen hierdoor de merkidentiteit uit van deze parking.

Shuttle parkeren bij Schiphol

Na het reserveren ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Lees deze informatie goed door. Hier staan de contactgegevens van de parkeeraanbieder. Bij het reserveren geeft u aan hoe laat u denkt te arriveren bij de parking. Mocht dit door een onverwachtse reden later worden, dan belt u minimaal een halfuur van tevoren met Central Parking Schiphol. Zij houden hier immers rekening mee met de shuttle bus. Wilt u graag iets meer luxe, dan kunt u ook kiezen voor Central Parking Valet. Hierbij kunt u tevens kiezen uit extra opties, zoals overdekt parkeren, elektrisch opladen of uw auto laten reinigen. Als u vragen heeft, dan kunt u onze veelgestelde vragen bekijken.

Voordelen

24/7 geopend
Beveiligd parkeerterrein
Geen maximale doorrijhoogte
Vakbekwame chauffeurs

Nadelen

Sleutels afgeven
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Schiphol

7 Minuten
Shuttlebus
  • Central Parking auto's geparkeerd
  • Central Parking auto's
  • Buiten parkeerterrein Central Parking Schiphol
  • Overzicht parkeerterrein Centralparking Rotterdam

Locatie parkeerterrein

Rijnlanderweg 1050 2132 MP Hoofddorp

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare